Carla Rodenburg-Verschuur volgt Joost Nelis op als COO bij BAM

Joost Nelis, die als Chief Operating Officer (COO) voor de divisie Nederland sinds 2019 deel uitmaakt van het Executive Committee van Koninklijke BAM Groep nv, heeft kenbaar gemaakt zijn loopbaan buiten BAM te willen vervolgen. De raad van bestuur is voornemens Carla Rodenburg-Verschuur, momenteel executive director BAM Infra Nederland, te benoemen tot zijn opvolger. De benoeming wordt geƫffectueerd, zodra het advies van de centrale ondernemingsraad is ontvangen.


De raad van bestuur is Joost Nelis dankbaar voor zijn inzet voor en bijdrage aan BAM sinds zijn indiensttreding in 1996. Joost Nelis heeft in die periode diverse managementposities bekleed. Hij was onder meer directeur van BAM Wonen en directeur van BAM Bouw en Vastgoed.

Joost Nelis: ‘Na meer dan 25 jaar bij BAM heb ik besloten om een nieuwe richting in te slaan. Ik ben enorm trots op wat ik met al mijn BAM-collega’s heb bereikt. De eerste fase van de BAM-strategie ‘Building a sustainable tomorrow’ is succesvol afgerond; de transformatie naar een duurzame onderneming met behulp van digitalisering en industrialisatie is volop in gang. Ik dank mijn collega’s voor al hun steun en samenwerking gedurende deze periode. Het is een eer om bij zo veel bijzondere activiteiten van BAM betrokken te zijn geweest. Ik wens BAM en alle collega's veel succes toe.’
 
Carla Rodenburg treedt (zodra het advies van de centrale ondernemingsraad is ontvangen) toe tot het Executive Committee in de functie van Chief Operating Officer voor de divisie Nederland. Zij is sinds oktober 2020 in dienst bij BAM als executive director van BAM Infra Nederland. Na haar studie Elektrotechniek aan de Technische Universiteit Delft was zij werkzaam als strategisch consultant en bij diverse multinationale ondernemingen, onder meer op het gebied van general management en business development.
 
Het Executive Committee van Koninklijke BAM Groep zal daarmee worden gevormd door Ruud Joosten (CEO), Frans den Houter (CFO), Carla Rodenburg (Chief Operating Officer divisie Nederland), John Wilkinson (Chief Operating Officer divisie Verenigd Koninkrijk en Ierland) en Sabine van Hooijdonk-Verboom (Chief HR Officer).
Geplaatst op 17-09-2024




Share on: