Esther Jelsma Directeur benoemd tot directeur CMV bij ARAG

Per 1 oktober treedt Esther Jelsma aan als de nieuwe Directeur Commercie, Marketing en Verzekeringen (CMV) bij ARAG. In deze rol wordt zij verantwoordelijk voor de afdelingen Commercie, Marketing, Rendement & Risico, Acceptatie, CIS, Juridisch Servicecenter en ARAG Direct On Demand. Ze volgt Carola Wijkamp-Hermsen op, die nu de functie van CEO bij De Vereende bekleedt.

Marc van Erven, CEO van ARAG, reageert verheugd op de benoeming: "Wij zijn bijzonder blij dat Esther voor ARAG heeft gekozen. Met haar brede ervaring, gecombineerd met een sterk netwerk en een duidelijke blik op innovatie, kijken we met vertrouwen uit naar een succesvolle samenwerking. Samen met haar zullen we de positie van ARAG in de markt verder ontwikkelen."

Esther Jelsma, "Ik ben ontzettend enthousiast om bij ARAG te beginnen en samen met het team te werken aan het versterken van onze commerciële en marketingstrategie. De focus op innovatie en klantgerichtheid binnen ARAG sluit perfect aan bij mijn visie. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring te benutten om onze afdelingen verder te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes van ARAG in een dynamische markt."

Esther Jelsma heeft na haar studie rechten uitgebreide commerciële ervaring opgedaan in diverse functies bij verschillende verzekeraars. Tot 1 oktober was zij commercieel directeur bij ONVZ. Daarvoor bekleedde zij diverse management- en commerciële rollen bij onder andere ING/NN, Delta Lloyd, Essent en DAS, waar zij als Sales Directeur werkzaam was.

 
Geplaatst op 30-08-2024

< VorigeVolgende >


Share on: