BELFOR trekt Stephan van Leeuwen aan

Met ingang van 17 september aanstaande heeft BELFOR (Nederland) B.V. een nieuwe manager aangesteld voor de afdeling bouwkunde: Stephan van Leeuwen.

Stephan van Leeuwen (53) zal met deze omvangrijke taak verantwoordelijk zijn voor de operationele aansturing en begeleiding van het bouwkundig team.
Na een carrière in de bouwwereld switchte hij na 14 jaar naar woningbedrijf Amsterdam, gevolgd door Woningstichting Wherestad en Eigen Haard. De laatste 3,5 jaar was hij werkzaam bij Parteon. Met ruim 30 jaar ervaring beschikt Stephan dan ook over diepgaande kennis. Hij kent de schadebranche bovendien goed, omdat hij vanuit zijn rol bij vorige werkgevers regelmatig met schades te maken heeft gehad.

“Met zijn uitgebreide ervaring en drang om kwaliteit te leveren zal Stephan een waardevolle aanvulling zijn op het team”, aldus algemeen directeur van BELFOR Vincent Talle. “Onze bouwafdeling is een onderdeel waar veel potentie in zit vanwege de combinatie met de andere diensten die wij bieden en de snelheid waarmee wij de schades voor gedupeerden oplossen.

Wij zijn blij met de komst van Stephan omdat hij met zijn kennis en ervaring een waardevolle bijdrage zal kunnen leveren binnen de afdeling waardoor ons doel om de positie van BELFOR als wereldwijde marktleider in de sector van schadeherstel en reconditionering te versterken weer een stap dichterbij komt.”


 
Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 30-08-2024

< VorigeVolgende >


Share on: