Erwin Zimmerman start Zimmerman Letselschade

In 1995 begon Erwin Zimmerman als personenschadebehandelaar. Na 23 jaar aan de verzekeraarskant te hebben gewerkt, heeft hij in januari 2018 besloten de overstap te maken naar de functie belangenbehartiger. Met Zimmerman Letselschade zet hij de volgende stap in zijn carrière en staat hij zijn cliënten bij in de gevolgen van het opgelopen letsel.

Oog voor de klant
Door zijn jarenlange werkervaring heeft Erwin gemerkt dat iedere klant anders is en persoonlijke aandacht verdient. Dat kost tijd. Tijd die ons in onze huidige maatschappij niet altijd gegund wordt. Dat ziet Erwin graag anders.

Opent deuren
Daarom is hij per 1 juli 2024 gestart als zelfstandig ondernemer met Zimmerman Letselschade. Hier opent hij deuren voor zijn klanten, zodat zij de draad gaande het traject weer op kunnen pakken en weer vooruit kunnen kijken.

Gaat door waar anderen stoppen
Met zijn Rotterdamse achtergrond is Erwin een echte doorzetter. “Ik ga door waar anderen stoppen. Dat houdt in dat ik altijd zal proberen om het maximale uit de zaak te halen, uiteraard altijd met oog voor de klant. Zo krijgt de klant wat hen toebehoort.”

Erwin helpt de klant weer op weg. Hij regelt de afwikkeling van de schade met de verzekeraar, neemt contact op met de betrokken instanties en biedt een luisterend oor. Op die manier hoeft de klant zich enkel nog te focussen op het herstel.

Geplaatst op 01-07-2024

< VorigeVolgende >


Share on: