Jeroen Stahlberg treedt toe als partner bij Equitem Insurance Consultancy

Jeroen Stahlberg is toegetreden als partner tot Equitem Insurance Consultancy. Jeroen was al sinds 1 april 2022 werkzaam voor Equitem als business partner. Voor zijn overstap naar Equitem was Jeroen werkzaam bij Solera als Business Development Manager. Daarvoor maakte hij onder meer deel uit van de directie van VolmachtBeheer.

Equitem Insurance Consultancy B.V. richt zich op dienstverlening voor de verzekerings- en volmacht branche. Het directieteam wordt gevormd door Alex de Ruiter, Jeroen Stahlberg en Frans Weijdener.

Alex de Ruiter: “De toetreding van Jeroen als medeaandeelhouder en directielid van Equitem Insurance Consultancy is van grote waarde binnen Equitem. Zijn ervaring in en kennis van de volmachtmarkt, stellen ons in staat om verzekeraars en gevolmachtigden nog beter te bedienen en nieuwe proposities voor hen te ontwikkelen. Met name zijn specialisitische kennis van het AFD-, het NVGA-Protocol, VPI en het applicatielandschap binnen de volmachtmarkt komt goed tot zijn recht binnen de dienstverlening die we vanuit Equitem bieden.”

Jeroen Stahlberg: “De keuze voor Equitem is voor mij een logische en maakt dat ik de kennis en ervaring die ik al die jaren heb opgedaan in de volmachtbranche, kan inzetten op de juiste plekken. Het is mooi om te merken dat de branche hier enthousiast op reageert en onze expertise waardeert. Denken in oplossingen en mogelijkheden is wat mij past en waar ik energie van krijg.”
 
 
Geplaatst op 01-07-2024

< VorigeVolgende >


Share on: