Tim Schoonbergen vertrekt bij Nedasco

CEO Tim Schoonbergen (57) vertrekt per 1 juli bij serviceprovider Nedasco. Hij heeft na 13 jaar dienstverband besloten zijn carrière buiten a.s.r. voort te zetten. COO Aris Ruitenbeek neemt zijn taken waar.

Ingrid de Swart, COO/CTO van moederbedrijf a.s.r.: “We zijn Tim Schoonbergen zeer erkentelijk voor wat hij heeft betekend voor Nedasco. Mede dankzij Tim is Nedasco uitgegroeid tot een tóp serviceprovider in Nederland, met 1400 adviseurs en 25 volmachten. Ik wens Tim het allerbeste en veel succes bij zijn volgende stap.”

Tim Schoonbergen: “Ik ben dankbaar voor de mogelijkheden die ik heb gekregen om samen met de collega’s te kunnen bouwen aan het succes van Nedasco en kijk terug op een fantastische tijd.”

Nedasco begon in de jaren ’50 als huisvolmacht van Assurantiemakelaar Kamerbeek in Amersfoort. Vervolgens was zij betrokken bij de oprichting van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). In 1970 kwam het idee om het bedrijf open te stellen voor alle financieel adviseurs van Nederland onder het motto ‘Samen staan we sterk’. Zo ontstond een grote gezamenlijke inkoopkracht waarvan de verzekerde én de adviseur kon profiteren en werd Nedasco een van de eerste serviceproviders in Nederland.

Geplaatst op 25-06-2024

< VorigeVolgende >


Share on: