SCHADE Golfdag 2024: Succes ondanks een regenbui

Op donderdag 20 juni vond de jaarlijkse SCHADE golfdag plaats op de prachtige greens van BurgGolf Gendersteyn. Het evenement begon onder uitstekende omstandigheden: droog en zonnig weer, wat tegenwoordig zeldzaam is. De ochtendzon verwelkomde de bijna honderd enthousiaste deelnemers, die klaar waren voor een dag vol sportiviteit en plezier.

Brabants tintje
Bij aankomst werden de gasten getrakteerd op een koffie- en theebuffet met de welbekende Bossche bollen, heerlijke aardbeien gebakjes en verse appelstukjes. De gastvrije sfeer en de smakelijke lekkernijen zorgden voor een uitstekend begin van de dag.

Spannende wedstrijden en uitdagingen
De baan was uitgerust met verschillende uitdagende onderdelen, een Neary, Longest Drive en Beat the Pro, dit bracht een extra laag spanning en competitie in het spel. Ondanks een flinke regenbui in de middag, lieten de deelnemers zich niet uit het veld slaan. De regen bracht zelfs een verfrissende wending aan de dag, waarbij iedereen met hernieuwde energie verder speelde.

Door de hele baan heen was er catering aanwezig om de spelers te voorzien van hapjes en drankjes en ook de welbekende Schrobbelaar golfkar ontbbrak niet op het evenement. De goede sfeer was overal voelbaar, met lachende gezichten en enthousiaste gesprekken. Het evenement bood niet alleen een kans om te genieten van het golfen, maar ook om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te versterken.

Toespraak en Goede Doel
Aan het einde van de dag hield Arienne Kwaad van de Nederlandse Brandwonden Stichting een inspirerende toespraak. Ze benadrukte het belang van de stichting, het goede doel waarvoor deze golfdag werd georganiseerd. Na haar woorden konden de deelnemers meedoen aan de Beat the Boat-uitdaging, een spannend element dat speciaal voor het goede doel was opgezet.

De exacte opbrengst van de dag wordt later bekendgemaakt, maar het is duidelijk dat de steun voor de Brandwonden Stichting opnieuw groot was. Het evenement toonde niet alleen de veerkracht en het doorzettingsvermogen van de deelnemers, maar ook hun bereidheid om bij te dragen aan een belangrijke zaak.

Succes
De SCHADE golfdag van 2024 op BurgGolf Gendersteyn was een groot succes, ondanks de uitdagende weersomstandigheden. Het samenzijn, de sportieve uitdagingen en de gemeenschappelijke inzet voor het goede doel maakten deze dag onvergetelijk. De organisatie kan trots terugkijken op een geslaagd evenement dat niet alleen plezier bracht, maar ook een waardevolle bijdrage leverde aan de Brandwonden Stichting.

SPONSOREN ENORM BEDANKT! 
De SCHADE golfdag is mede dankzij de sponsoren een groot succes geworden.
 
Hoofdsponsor TIMCO TRADING
subsponsoren
PS CALAMITEITEN en POLYGON
sponsoren 
CRAWFORD - VON RETH CONTRA EXPERTISE - VON RETH TAXATIES -  
HIENFELD - DOLMANS  - SEDGWICK – QBUILD - LEKKAGESERVICE - IMPACT EXPERTISE - DOLMANS - QBUILD


Met speciale dank aan ChatsGris, Excellent Wonen & Leven en natuurlijk BurgGolf Gendersteyn voor alle goede zorgen.

 

Geplaatst op 21-06-2024

Volgende >


Share on: