RABS organiseert midgetgolf 2024

Op donderdag 18 april organiseert de Rotterdamse Assurantie Bank Sociëteit (RABS) de jaarlijkse midgetgolfdag. De wisseltrofee wordt meegenomen naar het event waar de strijd weer gaat losbarsten.

Alle ingeschrevenen worden rond 15.00 uur verwacht bij Mini-Golfbaan Parkhaven aan de Parkhaven 22 in Rotterdam (onder de Euromast). Na een drankje gaat omstreeks 16.00 uur de eerste groep de baan op.

Daar moet het gaan gebeuren, wie verovert de felbegeerde RABS midgetgolf wisseltrofee? Een trofee waarmee u een jaar lang uw collega's de ogen kunt uitsteken en waarmee u eeuwige roem vergaart. 


15.00 uur: Verzamelen terras Midgetgolfbaan Parkhaven
16.00 uur: Start golfronde
17.15 uur: Prijsuitreiking 
17.30 uur: Afterparty op het terras met een hapje en een drankje
18.15 uur: Einde programma

Je bent van harte welkom om de RABS netwerkclub een keer bij te wonen!

De RABS biedt:

  • Een netwerkavond: Geniet van een sfeervolle avond met diner en drankjes in het hart van Rotterdam, omringd door gelijkgestemde professionals.

  • Verbinding en groei: Versterk uw netwerk door waardevolle contacten te leggen en bestaande relaties verder te verstevigen, terwijl u de geest van samenhorigheid omarmt.

  • Ontdek het lidmaatschap: Ervaar zelf de voordelen van een lidmaatschap bij de Rotterdamse Assurantie Bancaire Sociëteit en ontdek hoe wij samen onze professionele horizon verbreden.

Geïnteresseerden in een RABS lidmaatschap worden van harte uitgenodigd om contact op te nemen met het bestuur. Sluit je ook aan bij de Sociëteit die verbindt en je professionele groei stimuleert.

De RABS kijkt ernaar uit om u te verwelkomen bij de Rotterdamse Assurantie Bancaire Sociëteit!

Geïnteresseerden die kennis willen maken met de RABS kunnen een mail sturen naar info@rabs.nl

Geplaatst op 09-04-2024

< VorigeVolgende >


Share on: