Druk bezocht internationaal seminar Waarborgfonds Motorverkeer

Vandaag reisden meer dan 100 vakgenoten uit binnen- en buitenland op uitnodiging van het Waarborgfonds Motorverkeer af naar Den Haag voor het internationale seminar van het Waarborgfonds en het Nederlands Bureau. Prominente sprekers gaven hun visie op de toekomst van mobiliteit vanuit de schademarkt.

De opening werd verricht door Thom Mallant, CEO Allianz Nederland en bestuursvoorzitter van het Waarborgfonds en het Nederlands bureau, gevolgd door een presentatie van Johannes Kester van de Oxford Universiteit. Directeur van het Verbond van Verzekeraars Geeke Feiter schetste de trends op het gebied van motorvoertuig verzekeringen. Na de lunch volgde de presentatie van 

Miguel Estela-Ehrentreich en Hansruedi Urech van Swiss-Re. Sandra Schwarz, Director CoB – het Duitse Green Card Bureau, belichtte tot  slot de operationele zijde van digitalisering, het gebruik van AI en crossborder claims. De dag werd aan elkaar gepraat door Luk de Baere, legal manager bij de Council of Bureaux. Na de lezingen volgde nog een paneldiscussie en een afsluitende borrel waar alle gelegenheid was om met elkaar van gedachten te wisselen en te netwerken.
 
In de komende editie van het SCHADE magazine volgt een uitgebreid verslag van de dag. Heeft u nog geen abonnement op het SCHADE magazine? Vraag hier het abonnement aan.
Geplaatst op 16-04-2024

< VorigeVolgende >


Share on: