Deze week valt het SCHADE magazine op de mat

Het SCHADE magazine verschijnt deze week. In dit nummer wordt uitgebreid aandacht besteed aan personenschade Daarnaast kun je meer Interessante artikelen lezen uit de schadebranche. Nog geen abonnement? Stuur een aanvraag en ontvang ook nog dit nummer.

Met dank aan:
Tensiz, Sedgwick, NostimosMooyman, de Bureaus, Nh1816, Smart letselschade, Inter-Focus, De Letselschade Raad, VNAB, NIVRE en NLE.

Nu je hier toch bent
Wij zijn er voor iedereen die zich betrokken voelt bij de schadebranche. Wil jij ook graag op de hoogte blijven van wat er speelt en wat dat voor jou of je bedrijf kan betekenen?

Onze redacteurs zijn de oren en ogen van de branche en altijd op zoek naar nieuws. Hierdoor zijn wij in staat interessante ontwikkelingen en actualiteiten onder de aandacht te brengen. Op SCHADE magazine kun je rekenen!

Nog geen abonnement? 
Steun SCHADE magazine door een abonnement af te sluiten en ontvang ook nog dit nummer. Zo blijft u op de hoogte van al het schade gerelateerde nieuws.

Of mail je aanvraag naar:
NIVRE leden: secretariaat@nivre.nl
SCHADE magazine: info@schade-magazine.nl

Wij stellen je abonnement enorm op prijs.

Ontwikkelingen?
Zijn er interessante ontwikkelingen of transfers binnen je bedrijf? Neem dan contact op met redactie@schade-magazine.nl.
 
Geplaatst op 30-04-2024

< Vorige


Share on: