ARAG geeft je de controle weer terug in nieuwe campagne

Met een nieuwe geïntegreerde campagne brengt ARAG haar rechtsbijstandverzekering opnieuw onder de aandacht. ARAG begrijpt als geen ander dat een juridisch conflict leidt tot hoge mate van onzekerheid en stress. In psychologische termen: verlies van ‘gevoel van controle’. ARAG excelleert in het vermogen om bij haar klanten het gevoel van controle terug te brengen. Controleverlies (en herstel) is duidelijk te zien in de campagne, waarbij de wereld van iemand in een juridisch conflict letterlijk op z’n kop wordt gezet… en weer rechtgezet.

De psychologie van controleverlies
De gedragswetenschappers van reclamebureau Open Now ontwikkelden een strategie om het gevoel van controle in klantcontact en communicatie meer naar boven te halen. ARAG onderscheidt zich door deskundige, betrokken en empathische juristen en de meest persoonlijke zaakbehandeling. En dat is terug te zien in de hoge klanttevredenheid. ARAG scoort een 8,3 op zaakbehandeling en een 8,7 op telefonisch juridisch advies (2023). Evert Franken, brandmanager bij ARAG: “Dat is een zeer hoge klanttevredenheid in ons segment! Dit bewijst dat klanten en onze businesspartners op ons juridisch advies kunnen vertrouwen. We zijn ontzettend trots dat klanten zo’n goed gevoel hebben bij onze dienstverlening.”
 
Het concept en de campagne is ontwikkeld door Open Now. De media-inzet is verzorgd door The Committed Agency op 8 april is de campagne van start gegaan op radio en vanaf 15 april is de campagne te zien op out of home en via online video. 
 
Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke juridische probleemoplosser. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridisch probleemoplosser van Nederland te zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij onze uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf dat met ruim 4700 medewerkers actief is in 19 landen inclusief Australië, de Verenigde Staten en Canada. Met bijna 800 professionals in Nederland werken wij vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. www.arag.nl 
Geplaatst op 10-04-2024

< VorigeVolgende >


Share on: