Woodgate & Clark opent kantoor in Hoogeveen

Per 1 maart heeft expertisebureau Woodgate & Clark zijn deuren geopend van een nieuw kantoor in Hoogeveen. Dit nieuwe filiaal, naast de reeds bestaande kantoren in Amsterdam en Rotterdam, markeert een belangrijke stap in de groei van het bedrijf.

Met een team van inmiddels 17 ervaren professionals is Woodgate & Clark gespecialiseerd in expertisewerkzaamheden op diverse gebieden, waaronder property, aansprakelijkheid, bedrijfsschade en bouw- en civiele techniek.

De beslissing om een vestiging te openen in Hoogeveen komt voort uit verschillende factoren. Ten eerste waren er meerdere verzoeken van opdrachtgevers om een aanwezigheid in de regio. De gestage groei van de werkzaamheden in de afgelopen jaren heeft ook bijgedragen aan deze beslissing. Daarnaast is het kantoor in Hoogeveen een mooie uitvalsbasis voor de werkzaamheden van de experts in de noordelijke provincies.  

Naast Robert Blide zal een nieuwe expert, die op 15 maart in dienst treedt, zich bij het team voegen. Momenteel worden er gesprekken gevoerd met andere experts om het kantoor nog verder uit te breiden.

Woodgate & Clark streeft ernaar om hun cliënten en verzekerden nog beter van dienst te zijn door deze uitbreiding. Het nieuwe kantoor in Hoogeveen zal een waardevolle aanvulling vormen op de bestaande kantoren in Amsterdam en Rotterdam.

Het adres van de nieuwe vestiging is: De Vos van Steenwijklaan 75, 7902 NP,  in Hoogeveen 

Geplaatst op 01-03-2024

< VorigeVolgende >


Share on: