Tim Tupker accountmanager bij Flyct Letselschade

Flyct Letselschade, een bekende speler in de letselschadebranche, heeft Tim Tupker aangetrokken als accountmanager voor het assurantietussenpersonen-kanaal. Tim neemt de taken over van Annette Vergeer, die een nieuwe uitdaging aangaat buiten het bedrijf.

Tim wordt verantwoordelijk voor het beheren van de relaties met assurantietussenpersonen, het bieden van ondersteuning en advies aan hen en het identificeren van nieuwe kansen voor samenwerking en groei. Zijn gedrevenheid en expertise zullen helpen om de positie van Flyct Letselschade als een betrouwbare partner in de verzekeringssector verder te versterken.
 
Flyct kijkt ernaar uit om samen met Tim te werken aan het versterken van hun relaties met assurantietussenpersonen en het realiseren van gezamenlijke groei." We zijn ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage zal leveren aan het versterken van onze relaties met assurantietussenpersonen en het bevorderen van ons gezamenlijke succes."

Natuurlijk willen wij Annette hartelijk bedanken voor haar toewijding en waardevolle samenwerking en wensen haar veel succes in haar nieuwe functie. Tim is op 1 maart begonnen en zal gevestigd zijn op het hoofdkantoor van Flyct.

Flyct: "We wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking."
Geplaatst op 01-03-2024

< Vorige


Share on: