Randstad Personenschade aanwezig op de International Amsterdam Motor Show

Randstad Personenschade neemt deel aan de International Amsterdam Motor Show (IAMS) 2024. Het markeert een primeur in de letselschadebranche en benadrukt de toewijding aan het bevorderen van verkeersveiligheid en het delen van essentiële kennis.

"In een wereld waar de passie voor auto's en snelheid nooit ver weg is, erkennen we het belang van bewustwording en educatie. IAMS 2024 biedt ons een uniek platform om niet alleen de laatste innovaties in de auto-industrie te vieren, maar ook om licht te werpen op de cruciale aspecten van verkeersveiligheid.
 
Ons doel is om praktische tips en noodzakelijke informatie te delen waar veel mensen wellicht niet van op de hoogte zijn. Van de juiste stappen na een ongeval tot hoe men zich kan wapenen tegen de onvoorziene gevolgen van verkeersincidenten. Wij geloven dat kennis macht is, en door deze kennis te verspreiden, streven we ernaar om elke rit veiliger te maken voor iedereen." aldus Ethem Emre, directeur-eigenaar van Randstad Personenschade.
 
Kom ook naar dit spannende evenement, waar leren en plezier hand in hand gaan. Samen kunnen we een verschil maken op de weg.
 
Waar en wanneer
RAI van 28 maart t/m 1 april.
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
 
Geplaatst op 19-03-2024

< VorigeVolgende >


Share on: