FERMA Forum 2024 in Madrid

Het FERMA Forum is terug! Doe mee aan de risicorevolutie op het FERMA Forum 2024, dit keer in Madrid, Spanje van 20 tot en met 22 oktober. Met een verwachte opkomst van meer dan 2000 deelnemers belooft het evenement nieuwe inzichtelijke sprekers, revolutionaire workshops en een levendige verkenning van het thema 'Join the Risk Revolution'.

Het FERMA Forum is Europa's grootste evenement op het gebied van risicomanagement. Een marktplaats voor risico- en verzekeringsprofessionals uit het hele continent. In Madrid komen deelnemers bijeen om waardevolle informatie uit te wisselen over de wereldwijde wet- en regelgeving van de EU, technologie (AI, natuurlijk!), geopolitiek, klimaatverandering, human resources (nieuwe generaties!) en om te navigeren door de complexiteit van het huidige wereldwijde risicolandschap.

Dit is een gratis evenement voor risicomanagers. Voor andere categorieën professionals worden verschillende sponsorpakketten aangeboden. Bent u geïnteresseerd in sponsoring van het evenement kijk dan HIER.
 
Locatie
IFEMA – Feria de Madrid

Av. del Partenón, 5 Barajas 28042 Madrid
 
Geplaatst op 07-03-2024

Volgende >


Share on: