Tom Postelmans nieuwe aanwinst bij TOP Expertise

Sinds 1 februari heeft TOP Expertise het genoegen om Tom Postelmans MSc, Nivre-re te verwelkomen als nieuw lid van het team. Tom brengt een ruime aan ervaring met zich mee in zijn rol als Schade-expert CAR/AVB, waarmee hij de voortdurende groei en expertise van TOP Expertise verder zal versterken.

Tom, met een loopbaan van zo'n 15 jaar in de expertisebranche, waarvan de laatste 6,5 jaar als bouwkundig schade-expert bij de Zeeuwse verzekeraar ZLM Verzekeringen, is een welkome toevoeging aan het team. Zijn eerdere werkzaamheden bij gerenommeerde expertisebureaus zoals ZNEB BV en DEKRA hebben hem een brede ervaring opgeleverd in het uitvoeren van technische schade-expertise.
 
In een gesprek met Tom Postelmans, benadrukte hij de reden achter zijn beslissing om zich bij TOP Expertise aan te sluiten: "Bij mijn eerste gesprekken met de heren van TOP Expertise bleek al meteen een erg fijne klik waardoor ik geprikkeld werd om de mogelijkheden verder te verkennen. Dat heeft geresulteerd in een mooie stap in mijn loopbaan. TOP Expertise staat bekend als een bureau met een enorme deskundigheid, een hoge servicegraad en een pragmatische aanpak. Dat is dan ook precies waarom ik ervoor gekozen heb om mijn loopbaan hier voort te zetten. Ik kijk ernaar uit om het team te mogen versterken met mijn kennis en ervaring in de expertisebranche."
 
De toevoeging van Tom aan het team wordt met enthousiasme begroet door Robert Kruik, de directeur van TOP Expertise. Hij uit zijn trots over het verwelkomen van opnieuw een gedreven, enthousiaste en ervaren professional. Momenteel telt het team van TOP bijna 40 deskundigen in de CAR, AVB, Rechtsbijstand, preventie en marine/transport expertise. Met Tom aan boord beschikt TOP Expertise nu ook over meer ervaring in de behandeling van Opstal/inboedelschades, wat de algehele expertise van het bureau verder versterkt.
 
Geplaatst op 06-02-2024

< VorigeVolgende >


Share on: