Marjolijne Knottenbelt in managementteam Ard Korevaar Personenschade

Als gevolg van de groei en verdere professionalisering van Ard Korevaar Personenschade (AKP) is Marjolijne Knottenbelt benoemd tot lid van het managementteam. Voorheen werkzaam als advocaat, sloot zij zich twee jaar geleden aan bij Ard Korevaar Personenschade. Marjolijne zal, samen met Ard Korevaar en Aad Snelleman, het management op zich nemen van AKP.

AKP is een franchiseorganisatie van ondernemers op het gebied van personenschade, die hoogwaardige rechtsbijstand verleent aan slachtoffers. Op dit moment zijn 11 ondernemers in alle delen van Nederland aangesloten bij AKP. De organisatie kenmerkt zich door hoge deskundigheid, kwaliteit en aandacht voor slachtoffers. Dit resulteert in een uitstekende reputatie en hoge waardering door cliënten van de dienstverlening.

De aanstelling van een nieuw managementteam lid past bij de groei van AKP en de toenemende behoefte aan professionaliteit en deskundigheid bij de dienstverleners op het gebied van letselschade. De nieuwe structuur draagt bij aan het waarborgen van de continuïteit en de kwaliteit van de dienstverlening. 
Geplaatst op 21-02-2024

< VorigeVolgende >


Share on: