De Goudse presenteert e-book 'Fitte en gezonde medewerkers'

De afgelopen jaren staat het onderwerp ‘personeel’ hoog op de agenda van ondernemers. Het lijkt een voortdurende strijd om nieuw talent aan te trekken. En dat is begrijpelijk, gezien de tekorten op de arbeidsmarkt. Toch is er een belangrijk aspect dat hierbij vaak over het hoofd wordt gezien: het welzijn en behoud van het huidige personeelsbestand.

Veel werknemers ervaren extra werkdruk vanwege personeelstekorten. Daarbij verwachten zij steeds meer van hun werkgever, vooral op het gebied van flexibiliteit en een gezonde balans tussen werk en privé. Met de komst van jongere generaties op de werkvloer zal deze behoefte alleen nog maar toenemen de komende jaren. 
 
Redenen genoeg voor werkgevers om de behoeftes van het huidige personeelsbestand eens goed onder de loep te nemen. Wat hebben zij nu écht nodig op het gebied van vitaliteit? En welke ondersteuning kunnen zij hierbij gebruiken?
 
E-book voor fitte en gezonde medewerkers
Het e-book voor Fitte en Gezonde Medewerkers van De Goudse is een goed startpunt voor iedere werkgever die de volgende stappen wil zetten op het gebied van vitaliteit, maar niet goed weet waar te beginnen. Het staat boordevol inspirerende verhalen van mede-ondernemers, praktische tips en heldere informatie over actuele wet- en regelgeving. 
 
Handige checklist 
Ondernemers met weinig tijd bladeren direct door naar de handige checklist achterin het e-book. Daar worden alle mogelijke initiatieven op het gebied van vitaliteit, groot en klein, gebundeld in één overzicht. Wie meer wil weten over een onderwerp, duikt verder in een hoofdstuk naar keuze. De volgende onderwerpen komen aan bod: 

De 7 meest inspirerende ondernemersinitiatieven van dit moment
  • Het stimuleren van fietsgebruik
  • Nieuwe manieren van vergaderen
  • Het aanmoedigen van sporten en bewegen 
  • Het maken van gezonde keuzes
  • Het concept ‘onbeperkte vakantiedagen’
  • De (extra) mogelijkheden op het gebied van verlof
  • Het mogelijk maken van ‘workations’
 Het e-book is een handig document voor de ondernemer zelf of de HR-medewerker. Het e-book is gratis en eenvoudig te downloaden.
 
Ga naar het e-book
Geplaatst op 06-02-2024

< VorigeVolgende >


Share on: