Veenstra en Brand bieden Hulp na Ongeval

Per 1-1-2024 zijn Mark Veenstra en Sander Brand gaan samenwerken in en aan Hulp na Ongeval. Hulp na Ongeval is sinds 2010 als rechtshulpservice bij letselschade in de markt. Typerend voor deze dienstverlening voor slachtoffers van een ongeval is het combineren van rechtshulp met praktische ondersteuning.

De behoefte aan hulp na een ongeval neemt steeds meer toe. Om de goede kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen, het serviceproduct verder te ontwikkelen en de organisatie verder te laten groeien slaan Veenstra en Brand de handen ineen. Beiden zijn al vele jaren werkzaam in het vak van de letselschade expertise. Veenstra sinds 1992 en Brand sinds 2001. 

Mark Veenstra leerde het vak kennen als schadebehandelaar bij verzekeraars en werkte vele jaren als Senior Register Expert voor expertisebureaus. In 2010 startte Veenstra met Hulp na Ongeval. 
 
Sander Brand werkte eerst jarenlang als belangenbehartiger en vervolgens enige tijd aan de kant van de verzekeraar. Naast zijn werkzaamheden als Senior Register Expert was Brand werkzaam als regiomanager en directeur.
 
Met de samenwerking bundelen Sander Brand en Mark Veenstra hun kennis en ervaring. Een ontwikkeling waarmee de rechtshulpverlening voor slachtoffers wordt geoptimaliseerd en het Hulp na Ongeval serviceproduct verder kan worden vormgegeven. https://hulpnaongeval.nl/over-ons/
 
Geplaatst op 19-01-2024

< VorigeVolgende >


Share on: