Nieuwe directeur Heling & Partners BV

Richard Heling heeft besloten om met ingang van 1 januari 2024 de dagelijkse leiding van Heling & Partners BV over te dragen aan Akke Vrijmoeth. Als 100% eigenaar blijft Richard Heling volledig betrokken bij het bedrijf. Akke Vrijmoeth is sinds 1 april 2023 in dienst en is benoemd tot algemeen directeur.

In de afgelopen maanden heeft Richard Heling de operationele taken stapsgewijs overgedragen aan Akke Vrijmoeth. Akke heeft een uitgebreide kennis van en ervaring in de financiële dienstverlening. Met de ontwikkeling van de visie, missie, structuur en plannen voor de toekomst van Heling & Partners BV, is nu het natuurlijke moment aangebroken voor deze overdracht. Samen met het managementteam, bestaande uit Max Bentum, Anna van Dijken, Jeanet Heijmans en Ina Reinders, zal hij de dagelijkse leiding op zich nemen.
 
Akke Vrijmoeth zal als nieuwe algemeen directeur samen met het ervaren managementteam de koers van Heling & Partners BV verder vormgeven. 
 
Met deze leiderschapswisseling kijkt het bedrijf vol vertrouwen naar de toekomst. Onder de bekwame leiding van Akke Vrijmoeth en het gedreven managementteam blijft men streven naar onafhankelijkheid, expertise, betrouwbaarheid en innovatie. De fundamenten van Heling & Partners BV blijven stevig verankerd. 

Over Heling & Partners BV
Heling & Partners BV is in 1992 opgericht door Jantinus Heling als arbeidsdeskundig adviesbureau. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaand bureau op het gebied van arbeidsdeskundige begeleiding, re-integratie en bedrijfseconomisch advies. In 2001 nam Richard Heling het bedrijf over van zijn vader en heeft hij het verder uitgebouwd.
 
Heling & Partners levert onafhankelijk advies in letselschadezaken, arbeidsongeschiktheids-verzekeringen (AOV) en worden ingezet als deskundigen in juridische procedures. Wij bieden landelijke spreiding van buitendienstmedewerkers over heel Nederland, met een solide ondersteuning vanuit de binnendienst in Assen. Op dit moment werken er 50 medewerkers bij Heling & Partners.
 
De kernwaarden zijn onafhankelijkheid, betrouwbaarheid, betrokkenheid en continuïteit, waarbij het menselijke aspect centraal staat. Zij streven naar het leveren van een compleet en onafhankelijk advies op het gebied van letselschade, met kwaliteit als hoogste prioriteit.
 
Geplaatst op 15-01-2024

< VorigeVolgende >


Share on: