Watersnood in de Valckenborgh: Hoe goed advies het verschil maakte

Op donderdag 15 juli 2021 werd Nederland opgeschrikt door de eerste grote klimaatramp: de watersnood in Limburg en Brabant. In Watersnood in de Valckenborgh, een uitgave van Adfiz, schetsen diverse ooggetuigen een beeld van de omvang en de impact die de overstroming en de nasleep daarvan had voor Hostellerie Valckenborgh in Valkenburg. Vandaag is het eerste exemplaar uitgereikt.

Foto: Richard Weurding, algemeen directeur Verbond van Verzekeraars, Enno Wiertsema, directeur Adfiz en Geeke Feiter-Van Heuvelen, directeur bij het Verbond van Verzekeraars.

Er wordt in de uitgave teruggeblikt op hoe advies van de financieel adviseur, de steun van de verzekeraar en de hulp van vele anderen het mogelijk maakte om amper drie weken na de overstroming de deuren van het hotel weer te openen. 

Het eerste exemplaar van Watersnood in de Valckenborgh is vanmiddag door Adfiz-directeur Enno Wiertsema uitgereikt aan Geeke Feiter-Van Heuvelen, directeur van het Verbond van Verzekeraars. Dit gebeurde tijdens de 10e Klimaatwerkconferentie van het Verbond. Geïnteresseerden in het boek kunnen een email sturen naar info@adfiz.nl. 
Geplaatst op 16-11-2023

< VorigeVolgende >


Share on: