Nieuw bestuur benoemd tijdens Algemene Ledenvergadering van NLE

De jaarlijkse algemene ledenvergadering van de branchevereniging van keurmerkkantoren, Nederlandse Letselschade Experts (NLE), betekende niet alleen een moment van reflectie op het verleden maar ook een nieuwe start voor de toekomst. Op woensdag vond dit evenement plaats in het sfeervolle Kasteel Kerckebosch in Zeist. De vergadering vierde niet alleen het 25-jarig bestaan van de vereniging maar verwelkomde ook een nieuw bestuur, waarbij drie gewaardeerde bestuursleden afscheid namen.

Judith Dingemanse (LetselVerhalen), Rolf van der Toorn (Van der Toorn Personenschade) en Rini Withagen (Letselschade.com) werden hartelijk bedankt voor hun jarenlange toewijding en waardevolle inzet voor de NLE. Met lof en erkenning werden zij overstelpt tijdens de vergadering. Vooral Rini Withagen, die bijna een decennium lang als bestuurslid diende, waarvan negen jaar als voorzitter, werd extra in het zonnetje gezet en tot ere-lid van de NLE benoemd.

Het nieuwe bestuur, dat een termijn van drie jaar tegemoet gaat, wordt voorgezeten door Annemiek van Reenen ten Kate (Hofmans Letselschade), daardoor vice voorzitter. Tessa 's Gravemade (Flyct Letselschade) blijft aan als bestuurslid, terwijl de nieuwe gezichten Georgette Kuntz (Letselschade.com), Sander Haartsen (Haartsen Letselschade) en Lisa Sjaardema (Smart Letselschade) zich aansluiten. Annemiek van Reenen ten Kate kijkt vol enthousiasme uit naar de samenwerking met het nieuwe bestuursteam en benadrukt de frisse energie en ideeën die zij met zich meebrengen, gericht op het behartigen van de belangen van de aangesloten kantoren.

"We gaan er samen tegenaan!", aldus Van Reenen ten Kate, die vertrouwen heeft in de hechte samenwerking van het nieuwe team. Tijdens haar toespraak erkende ze tevens de onschatbare bijdrage van de vertrekkende bestuursleden: "Judith, Rolf en Rini hebben de afgelopen tien jaar enorm bijgedragen aan de groei en stabiliteit van de NLE, wat resulteerde in een verdubbeling van het aantal aangesloten kantoren. Wij zijn hen zeer dankbaar."

De NLE is opgericht in 1998 en bestaat uit dertig letselschadekantoren die exclusief voor slachtoffers optreden. Alleen keurmerkkantoren kunnen lid worden van deze vereniging, die een belangrijke rol speelt in het waarborgen van kwaliteit en professionaliteit binnen de letselschadebranche.

De NLE viert haar 25-jarig bestaan en dit werd gisteren uitgebreid gevierd met ongeveer 50 aanwezigen. Na de ledenvergadering werd er door alle aanwezigen genoten van een aangeklede borrel en een feestelijk diner.

Het evenement markeerde niet alleen een wisseling van de wacht in het bestuur van NLE, maar symboliseerde ook de voortdurende inzet van de vereniging om de belangen van slachtoffers te behartigen en de kwaliteit van dienstverlening op hoog niveau te handhaven. Met een nieuwe leiderschapsploeg en voortbouwend op een rijke geschiedenis lijkt de toekomst van de NLE veelbelovend.
 
 

Geplaatst op 16-11-2023

Volgende >


Share on: