Het Young InSurance Eindejaarsfeest: Een avond van viering en vernieuwing

Het einde van het jaar nadert snel en dat betekent dat het tijd is om samen te komen voor een Eindejaarsfeest van Young InSurance Nederland. Jonge professionals uit de Nederlandse verzekeringsmarkt komen samen om te proosten op een jaar vol uitdagingen, groei en prestaties. Het Young InSurance Eindejaarsfeest is op 23 november in de Eau Lounge in Rotterdam, een mooie locatie die de perfecte setting biedt voor een onvergetelijke avond.

Foto: Het voltallige nieuwe Bestuur van Young InSurance  Nederland

Dit jaar is extra bijzonder, want naast het vieren van het gezamenlijke succes, wordt er ook – na bijna 5 jaar -  afscheid genomen van het huidige bestuur en wordt het nieuwe bestuur voorgesteld die de fakkel zullen overnemen.

Het huidige bestuur bestaande uit Jan-Pieter Uittenbroek, Zoewé Rozenblad, Sheralyn Heideman, Soner Calim, Shalinie Baidjnath en Mark van Hout dragen gezamenlijk de fakkel over aan:
 
  • Voorzitter: Mijke Grift - Cyber Risk Engineer Benelux bij Zurich
  • Secretaris: Mae Timmer – Juridisch medewerker bij JPR Advocaten
  • Penningmeester: Willemijn Smit - Advocaat bij VanNiekerkCieremans 
  • Externe relaties: Lars Kerstens – Broker Special Lines Ecclesia 
  • Marketing/Vice-voorzitter: Miquel Claase - Senior Underwriter Property Co-Insurance bij Nationale-Nederlanden
  • Evenementen: Benjamin Stibbe – Junior Underwriter QBE Europe 
Het Young InSurance Eindejaarsfeest biedt een geweldige kans om deze bestuursleden persoonlijk te bedanken voor hun inzet en om kennis te maken met de nieuwe gezichten die klaar staan om de organisatie naar nieuwe hoogten te brengen.

Het belooft een avond vol plezier, netwerken en reflectie te worden, waarbij het jaar wordt afgesloten en vooruit wordt gekeken naar nieuwe kansen en uitdagingen in de verzekeringsmarkt. Het is een moment om te vieren hoe ver we zijn gekomen en de kansen die voor ons liggen.
 
Dus schrijf je in, trek je beste outfit aan en sluit je aan bij Young InSurance Nederland op 23 november om 19:30 uur in Eau Lounge in Rotterdam voor een onvergetelijke avond. 
Laten we samen proosten op een geweldig jaar en een nog betere toekomst voor de verzekeringsbranche en Young InSurance, namens het Bestuur.
 
In het decembernummer van het SCHADE magazine kunt u een interview lezen met het oude en nieuwe bestuur.
Geplaatst op 09-11-2023

< VorigeVolgende >


Share on: