Georg Duncker trekt Hoofd Business Development Benelux Jeroen Stoop aan

De internationaal opererende, maritieme verzekeringsmakelaar Georg Duncker heeft per 1 november Jeroen Stoop aangetrokken als Hoofd Business Development Benelux. Jeroen komt bij Oneglobal Broking vandaan en is werkzaam vanuit het kantoor in Rotterdam.

Jeroen, die over ruim 10 jaar relevante werkervaring beschikt, is samen met Directeur Benelux Hans Liem LLM en Hoofd Marine Benelux Willem-Jan van Eijsden verantwoordelijk voor de gehele Benelux. Het Nederlandse team beschikt over uitgebreide ervaring en gedegen, specialistische kennis van marine verzekeringsmarkten en richt zich op scheepvaartrisico’s. Zij worden daarbij ondersteund door zo’n 100 collega’s wereldwijd die zich puur en alleen richten op het onderbrengen van scheepsverzekeringen. Daarmee beschikt het bedrijf over een enorme slagkracht.

 

Jeroen: “Ik ben verheugd om samen met het team in Rotterdam de positie van Georg Duncker in de Benelux uit te bouwen. Het 150-jarige bestaan van Georg Duncker en de stabiele (internationale) klantenportefeuille toont aan dat de formule succesvol is en mijn skills en expertise sluiten hier perfect op aan.
Met de support van ruim honderd H&M/P&I en War specialisten in onze kantoren in Hamburg, Singapore en Houston zijn wij in staat om internationaal de beste voorwaarden te leveren en lokale service vanuit Nederland te bieden.”


 

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 21-11-2023

< VorigeVolgende >


Share on: