Meest succesvolle editie Ridders van de Weg tot nu toe

TVM Belgium eert dit jaar 482 vrachtwagenchauffeurs die gedurende 3, 5, 10 of 20 jaar zonder schade rijden met de prestigieuze ‘Ridder van de Weg’ titel. Met 482 Ridders van de Weg overtreft TVM Belgium dit jaar al de vorige uitgaven en is het de meest succesvolle editie tot nu toe!

Genieten met het gezin
Het beroep van vrachtwagenchauffeur vraagt een hoge mate van flexibiliteit en veerkracht. Ze moeten alert blijven in veranderende omstandigheden en in drukke verkeerssituaties, wat een grote mentale focus en energie vraagt. Sommige onder hen maken dikwijls lange dagen waardoor ze voor langere tijd van huis zijn. Na hun diensttijd maken ze graag tijd voor hun gezin vrij.

Daarom beloont TVM Belgium hen opnieuw met de ondertussen gekende en geliefde culinaire verrassingsbox die thuis bezorgd wordt. Deze speciale maaltijd bestaat uit een lekker driegangenmenu om samen met het gezin heerlijk van te genieten.

Transportbedrijven
Naast onze Ridders dragen ook transportbedrijven bij aan verkeersveiligheid en schadepreventie door hun chauffeurs bewust te maken en te ondersteunen. Ze bieden verschillende opleidingen aan en organiseren evenementen om ervoor te zorgen dat hun chauffeurs schadevrij kunnen rijden. Om onze waardering te tonen voor deze inspanningen, plezieren we hen ook met een verrassingsbox.

Dalende cijfers
Frank Van Nueten , algemeen directeur van TVM Belgium: “Dankzij hun inspanningen dragen de Ridders van de Weg bij aan een veiliger verkeer. Het stemt mij zeer tevreden dat de ongevallencijfers met vrachtwagens van het eerste trimester 2023 een duidelijk dalende trend vertonen. Hoewel er in vergelijking met het eerste trimester 2022 een zeer lichte stijging is in de evolutie van het aantal letselongevallen met vrachtwagens vertonen alle andere ongevallencijfers met vrachtwagens een dalende trend. Ik ben ervan overtuigd dat onze preventiewerking en acties voor een veiliger wegverkeer, zoals de Ridders van de Weg, hieraan bijdragen en een positief effect hebben op de verkeersveiligheid. Daarom willen we in de toekomst actief blijven meewerken aan deze positieve evolutie en veilige chauffeurs blijven belonen."


(bron evolutie ongevallencijfers: VIAS – verkeersveiligheidsbarometer 1e trimester 2023)

Bron: TVM
Geplaatst op 16-10-2023

< VorigeVolgende >


Share on: