VNAB beursborrel van maandag 2 oktober aangeboden door Allianz

Op maandag 2 oktober wordt de VNAB beursborrel aangeboden door Allianz. Deze beursborrel wordt uitgebreid met een presentatie door Martijn Ollefers: Allianz Insights - Harnessing Data to Safeguard Marine Life. Martijn is Hoofd Digitale Transformatie & Data Engineering bij Allianz en hij heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening op het snijvlak van digitalisering in zowel strategie als executie.

Martijn Ollefers neemt u mee in hoe Allianz de kracht van data & technologie weet te verbinden om risico’s beter en sneller inzichtelijk te maken. Met als doel op een duurzame manier een waardevolle bijdrage te leveren aan het beperken van schades en de impact op het zeeleven.

Beursborrel
De beursborrel wordt georganiseerd op iedere eerste maandag van de maand (m.u.v. januari, de zomervakantieperiode en feestdagen) en wordt aangeboden door één van de founding partners van het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. 

De beursborrel is bedoeld voor een ieder die werkzaam is bij een verzekeraarslid, makelaarslid of geassocieerd partner van de VNAB en biedt de gelegenheid om branchegenoten te ontmoeten, om bij te praten en om nieuwe contacten te leggen. 

De beursborrel van Allianz is van 16.00 uur tot 19.30 uur in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum aan de Boompjes in Rotterdam.
Geplaatst op 08-09-2023

< Vorige


Share on: