Van Loon neemt strategische deelname in Schilder Zeker Plan

Assurantiekantoor Van Loon uit Dordrecht neemt met terugwerkende kracht per 1 januari 2023 een strategische deelname in Schilder Zeker Plan uit Rijswijk.

Schilder Zeker Plan is een kantoor dat staat voor expertise en zich richt op de specifieke wensen en behoeften van ondernemers in het MKB en de ZZP. Van Loon en Schilder Zeker Plan werken al bijna 10 jaar uitgebreid en zeer prettig samen op het gebied van Collectieve inkomensverzekeringen. Toen Peter van Zunderen, Directeur van Schilder Zeker Plan, op zoek ging naar een strategische samenwerkingspartner om de ambities van Schilder Zeker Plan verder vorm te kunnen geven, duurde het dan ook niet lang voor hij terecht kwam bij Van Loon.

Deskundige kennis en persoonlijke aandacht van vertrouwde adviseurs
Beide kantoren hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en maatwerk. “Het is belangrijk dat jouw adviseur weet wat belangrijk is voor jou en jouw unieke situatie” aldus Peter van Zunderen. Van Zunderen blijft dan ook het boegbeeld van Schilder Zeker Plan en samen met Van Loon zullen ze de komende jaren het team en merk verder uit gaan bouwen.

Van Zunderen geeft aan blij te zijn met de samenwerking met van Loon “Naar ons idee wordt er te weinig maatwerk geleverd in onze branche, kleinere ondernemingen hebben veelal baat bij een diepere ondersteuning en advies en willen in vertrouwen alles over kunnen laten aan hun adviseur. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij meer tijd hebben voor onze relaties. Dat is voor ons bijzonder waardevol.”. Het team van Schilder Zeker Plan zal met name sterk gaan profiteren van de diverse teams binnen Van Loon, zoals Volmacht, Marketing, IT, HR en Finance.

“Schilder Zeker Plan staat voor expertise en kwaliteit, het team kent haar relaties en hun behoeften als geen ander. Deze drive en passie voor persoonlijke benadering van verzekeringsvraagstukken sluit naadloos aan op de visie van Van Loon.” aldus Marcel van Loon, Directeur Van Loon.

Regionale aanwezigheid voor Van Loon
Sinds 2021 werkt Van Loon aan het vergroten van haar werkgebied door middel van verschillende deelnames en overnames. Door deze samenwerking verbreden beide kantoren hun dienstverlening voor zakelijke- en particuliere relaties in de regio.

Marcel van Loon vertelt “Wij zijn altijd op zoek naar lokale partners. Lokale aanwezigheid en persoonlijke service zijn de belangrijkste drijfveren voor onze organisatie. Schilder Zeker Plan bestaat al jarenlang uit hetzelfde vertrouwde team van adviseurs en heeft een sterke naam opgebouwd binnen de schilders-, onderhouds- en afbouwsector. Een kantoor dat goed past binnen onze strategie om regionaal door te groeien.”.

Strategie waarbij partnership centraal staat
Onlangs nam Van Loon ook de portefeuille van Verzekeron uit Dordrecht over. Coen Mom, SoĢˆderberg & Partners Nederland, is blij om te zien dat de lokale buy-and-build strategie succesvol is. '’Onze partners zijn de grootste ambassadeurs van ons bedrijf en netwerk. De lokale groei wordt gerealiseerd door hun tomeloze inzet en kwaliteiten. Daardoor kiezen ook steeds meer lokale tussenpersonen voor een samenwerking of overdracht van hun portefeuille met onze partners.''

Geplaatst op 14-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: