IUMI van 17 tot en met 21 september in Edinburgh

De International Union of Marine Insurance (IUMI) is een beroepsorganisatie die door en voor haar leden wordt gerund. De jaarlijkse IUMI-conferentie is het grootste internationale maritieme verzekeringsforum en de hoeksteen van alle IUMI-activiteiten. Dit jaar is het evenement van 17 tot en met 21 september in de prachtige Schotse hoofdstad Edinburgh.

De jaarlijkse conferentie van de International Union of Marine Insurance (IUMI) is van 17 tot en met 21 september en ook dit jaar in het Verenigd Koninkrijk. Dit keer in de prachtige Schotse hoofdstad Edinburgh. IUMI is uniek in de wereld van scheepvaart- en transportverzekeringen en biedt een essentieel internationaal forum voor het bespreken en uitwisselen van ideeën van gemeenschappelijk belang en voor het beschermen en bevorderen van de belangen van haar leden, bestaande uit nationale scheepvaartverzekeringsassociaties.
 
De leden van IUMI zetten zich in voor de uitbreiding van de wereldhandel en de ontwikkeling van opkomende markten.
 
De jaarlijkse IUMI-conferentie is het grootste internationale maritieme verzekeringsforum en de hoeksteen van alle IUMI-activiteiten. Het weerspiegelt de visie van de organisatie "om de invloedrijke en vertrouwde stem van de wereldwijde scheepvaartverzekering te zijn", en haar missie om consequent de professionele normen in de scheepvaartverzekering te verhogen door het verstrekken van:
 
  • Tijdige en actuele informatie
  • Onderwijs, inzicht en begeleiding
  • Netwerkmogelijkheden
  • Effectief lobbyen
 
Via haar wereldwijde communicatienetwerk biedt IUMI een platform van waaruit de standpunten van haar leden worden verspreid naar de maritieme en scheepvaartindustrie, internationale organisaties en media over de hele wereld.
 
De jaarlijkse IUMI-conferentie is het belangrijkste evenement van de organisatie en is 's werelds grootste internationale forum voor zeeverzekeringen. De conferentie brengt de belangrijkste besluitvormers van de internationale maritieme verzekerings- en herverzekeringsmarkten samen en biedt unieke mogelijkheden voor zakelijke discussies en netwerken in zowel een formele als informele omgeving.
 
De Conferentie wordt gezamenlijk georganiseerd door de Lloyd's Market Association (LMA) en de International Underwriting Association (IUA), die samenwerken om een uitmuntend evenement met een uniek Schots tintje neer te zetten.
 
Bekijk het programma en u kunt zich HIER registreren

IUMI
De International Union of Marine Insurance (IUMI) is een beroepsorganisatie die door en voor haar leden wordt gerund. De IUMI vertegenwoordigt nationale en internationale maritieme verzekeraars en houdt zich bezig met zaken die van belang zijn voor de wereldwijde maritieme verzekeringsbranche. IUMI heeft een unieke status in de wereld van scheepvaart- en transportverzekeringen. Haar leden zetten zich in voor de instandhouding en uitbreiding van de wereldwijde handel, met de nadruk op zowel ontwikkelde als opkomende markten.
Bron: IUMI
Geplaatst op 06-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: