InsurTalent Network Join the AI Revolution: A Young Professional’s guide

De kansen van AI voor de verzekeringssector. Ontdek als Young Professional de revolutie die Artificial Intelligence teweegbrengt in de verzekeringsindustrie tijdens dit evenement bij NN Group. Leer hoe verzekeraars deze technologie kunnen inzetten om hun processen te optimaliseren en klanten op een kostenefficiënte manier te bedienen.

 

Nadere informatie en vragen
Tijdens deze bijeenkomst wordt niet alleen ingegaan op de voordelen van AI, maar ook op de ethiek en risico's die gepaard gaan met deze ontwikkelingen. Zo worden de uitdagingen besproken van biases en discriminatie bij het gebruik van AI en worde ervaringen en lessons learned uit de praktijk gedeeld.

De sprekers, waaronder Tjeerd Bosklopper, Don Ginsel en Jos Schaffers, zullen dieper ingaan op de toepassing van AI in de verzekeringsindustrie en de resultaten die hiermee zijn behaald. Daarnaast delen ze hun visie op hoe AI de verzekeringsindustrie in de toekomst zal veranderen en welke kansen en uitdagingen hierbij komen kijken.

Onder leiding van Michael Groen en Muriel Versteeg gaan ze ook jullie vragen en mogelijke stellingen bevestigen en/of ontkrachten. Zo bieden ze een interactieve en dynamische sessie waarbij men gezamenlijk tot conclusies komt.

Mis deze unieke kans niet en schrijf je vandaag nog in voor deze bijeenkomst
Ontdek de innovatie op het gebied van AI en de lessons learned uit de praktijk in de verzekeringsindustrie en leer hoe we samen deze technologie op een verantwoorde en effectieve manier kunnen inzetten.

Aanmelden kan t/m woensdag 11 oktober 12.00 uur.

Bestemd voor
Deze bijeenkomst staat open voor de young professionals tot 35 jaar werkzaam bij zowel leden van het Verbond van Verzekeraars als bij volmachten en assurantietussenpersonen.

Sprekers

  • Michael Groen - Manager Advanced Analytics & Artifical Intelligence Nationale-Nederlanden;
  • Don Ginsel - CEO Holland Fintech en voorzitter werkgroep Financiële dienstverlening NLAIC;
  • Jos Schaffers - Beleidsadviseur Privacy & Big Data Verbond van Verzekeraars;
  • Tjeerd Bosklopper - Member Management Board Nationale-Nederlanden en voorzitter Verbond van Verzekeraars;
  • Muriel Versteeg - Senior Data Scientist Nationale-Nederlanden

Programma 
Aanvang: 14.45 uur (inloop vanaf 14.30 uur)
Einde:      17.00 uur met aansluitend een borrel

Over het InsurTalent Network
Het InsurTalent Network is een samenwerkingsverband van jongerenverenigingen in de verzekeringssector tot 35 jaar. Het netwerk brengt young professionals samen, biedt ondersteuning in hun ontwikkeling en creëert ruimte voor het uitwisselen van ideeën. Het InsurTalent Network organiseert regelmatig evenementen om deze ambities waar te maken en het gevoel van verbondenheid te versterken. Aangesloten zijn Nationale-Nederlandena.s.rAchmeaOnderlinge ’s GravenhageUnivé centraal en dichtbijAllianzTVMAegon en het Verbond van Verzekeraars.


Kosten
Voor alle young professionals zijn aan deelname geen kosten verbonden. Je kunt je HIER rechtstreeks aanmelden.

Locatie 
Nationale-Nederlanden,  Prinses Beatrixlaan 35,  2595 AK  Den Haag


 

Geplaatst op 18-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: