Geslaagd Launch Event van QBE in Australische sferen

Op donderdag 7 september vierde de in 28 landen gevestigde, beursgenoteerde Australische (her)verzekeringsgroep QBE het eenjarig bestaan van de Nederlandse tak.

Beatriz Valenti (boven) en Sebastiaan Lambalk (onder)  (foto: Cindy van der Helm)


Meer dan 160 business partners, klanten en relaties troffen elkaar tijdens dit onconventionele, gemoedelijke Launch Event in een Amsterdamse rooftopbar vol Australische attributen.

Vlak voor het walking dinner pauzeerde de band en namen General Manager Netherlands Sebastiaan Lambalk en Managing Director Europe Beatriz Valenti kort het woord.
 

Sebastiaan, die vanaf 2021 werkzaam is bij QBE en verantwoordelijk voor het opzetten van de Nederlandse tak van het bedrijf dat inmiddels 140 jaar historie op zijn naam heeft, sprak de ambitie uit om ook in Nederland langlopende relaties aan te knopen. Tijdens zijn speech schetste hij de werkwijze die hij omschreef als pragmatisch met focus op het vinden van een goede oplossing samen met de klant. Veel plezier en down to earth, dat is wat QBE uitstraalt en dat is ook precies wat het bedrijf wil uitstralen.

Vervolgens schetste hij kort wat QBE de afgelopen 12 maanden heeft bereikt: “Een hoop eerste keren waaronder een eerste polis en een eerste – gelukkig kleine – claim.” Omdat het team nog niet heel groot is konden de zeer ervaren teamleden een voor een worden voorgesteld.

Ten slotte gaf hij aan wat de plannen zijn voor de nabije toekomst: “Focus op het uitbouwen van Property, Liability en Financial Lines. Meer internationale business en meer nieuwe producten, waaronder Life Science, CAR en Marine. Al met al veel focus op groei, op het uitbouwen van bestaande en het starten van nieuwe dingen.”

Met een knipoog naar de vele bouwkranen rondom de rooftop bar eindigde Sebastiaan zijn korte speech met het uitspreken van de wens om dit alles samen met de aanwezigen te verwezenlijken en zo samen een nieuwe wijk te bouwen in het Nederlandse verzekeringsdorp. “Ik kijk er erg naar uit om zaken met jullie te doen”, aldus een enthousiaste Sebastiaan.
 

Vervolgens gaf hij de microfoon over aan Beatriz die dus ook kort het woord nam. Na de maaltijd togen de gasten huiswaarts, ieder met een passend geschenk als aandenken: een kleine koalabeer of kangoeroe. Of beide.

 

 

 

Door Cindy van der Helm (fotografie Cindy van der Helm)
Geplaatst op 12-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: