21e PPS Congres 'De blik vooruit' in DeFabrique te Utrecht

Een vlot, snel, rechtvaardig en herstelgericht letselschadeproces is essentieel. Daarom staat dit proces centraal tijdens het 21e PPS Congres. Het evenement wordt georganiseerd door het Platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars in samenwerking met Studiecentrum Kerckebosch. Een van de sprekers is Prinses Laurentien van Oranje, zij vertelt over de ontwikkeling van een vernieuwende aanpak voor het herstel en de schadevergoeding van de kindertoeslagenaffaire.


Bijdrage van Laurentien van Oranje
Samen met de gedupeerde ouders en inmiddels heel veel anderen ontwikkelde Laurentien van Oranje vanuit haar foundation een vernieuwende aanpak voor het herstel en de schadevergoeding van de kindertoeslagenaffaire. We zijn verheugd dat ze hierover komt vertellen op dit congres. Wat zijn de belangrijkste uitgangspunten bij die vernieuwende aanpak voor het herstel en schadevergoeding van de kindertoeslagenaffaire? Waarom zijn deze nodig in deze ongekende situatie? Op welke manier zijn de mensen om wie het gaat de leermeesters van de aanpak? Wat is de relevantie ervan voor de gangbare letselschade-aanpak?
 
Met medewerking van:
drs. Iris Becx (Vrije Universiteit Amsterdam), mr. Chris van Dijk (Kennedy Van der Laan), ir. Geeke Feiter-van Heuvelen (Verbond van Verzekeraars), prof. mr. Ivo Giesen (Denktank vereenvoudigde schadeafhandeling en Universiteit Utrecht), Jelle van Gorkom (o.a. Zilverenmedaillewinnaar Olympische Spelen BMX), mr. Eunice Gubbels (YellowBox), drs. Manuel van der Hoek (Instituut voor Publieke Waarden), Peshang Hormizyar (PeshforPres Coaching en Training), mr. Peter Knijp (Stadermann Luiten Advocaten), prof. mr. Siewert Lindenbergh (Erasmus Universiteit Rotterdam), Manon MiddendorpLaurentien van Oranje (number 5 foundation), mr. Petra Oskam (Kennedy Van der Laan) en mr. Mariken Peters (AV&L Advocatuur en Mediation).

Het congres vindt plaats in DeFabrique in Utrecht op 29 september 2023 en duurt van 09.00 uur tot 16.00 uur. Aanmelden is mogelijk via https://www.ppscongres.nl/. Op deze website vindt u ook het volledige programma.

Dit evenement is bestemd voor: 
  • Schadebehandelaars, schaderegelaars en managers
  • Juristen bij (rechtsbijstand)verzekeraars
  • Advocaten
  • Mediators
  • Medisch adviseurs en verzekeringsartsen
  • Arbeidsdeskundigen
Deelnemerstarief
€ 495,00 excl. BTW per persoon.

Ticketinformatie
Uw ticket is de entree naar een dag vol inspiratie, gevormd door de sprekers en uzelf. Naast een dag vol inspiratie is dit ticket ook goed voor een volledig cateringassortiment tijdens het ontvangst, de netwerklunch en -borrel.

€ 495,- per persoon.
€ 485,- per persoon bij gelijktijdige aanmelding van twee of meer collega’s uit dezelfde organisatie.

Voor medewerkers van de in het Platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars deelnemende (aansprakelijkheid)verzekeraars, expertisebureaus en ‘huis’advocaten, gelden de volgende tarieven:

€ 339,- per persoon*.
€ 329,- per persoon bij gelijktijdige aanmelding van twee of meer collega’s uit dezelfde organisatie*.
*korting uitsluitend geldig bij aanmelding via deze website

Alle bedragen zijn exclusief BTW en inclusief koffie/thee/lunch/aperitief en (digitaal) documentatiemateriaal.

Geplaatst op 11-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: