BIESBOER Expertise breidt team uit

Vandaag, 1 september, zijn Teun Strijbosch (40), Aimée Tent (25) en Yrjo Migchelsen (50) als technisch onderzoeker in dienst getreden bij BIESBOER Expertise, een van de oudste onderzoeksbureaus van Nederland. Ook is Yvonne Schaapherder (46) verwelkomd, waarmee ruime ervaring op het gebied van operationeel management is binnengehaald.

Directeur Eric van Soest (l.) en zijn beoogde opvolger Yrjo Migchelsen die gespecialiseerd is in brandtechnische maritieme schades.

Met deze stap zet BIESBOER Expertise zich in op de toekomst; de nieuwe collega’s brengen niet alleen veel gespecialiseerde kennis en ervaring met zich mee, maar ook een frisse blik op de bestaande processen. Teun, Aimée, Yrjo en Yvonne zijn allen afkomstig van hetzelfde maritieme expertisebureau en hebben ruime ervaring binnen de expertisewereld. Yrjo en Teun hebben beiden veel ervaring met maritieme brandschade, een unieke expertise in Nederland, en brengen dus nieuwe, specialistische kennis in. Omdat de drie nieuwe onderzoekers woonachtig zijn in drie verschillende provincies kan BIESBOER dankzij de uitbreiding nu een grotere landelijke dekking bieden, waardoor de reistijd beperkt wordt en er geen onnodige kilometers meer gereden hoeven worden.
 

Eric van Soest, directeur van BIESBOER Expertise: “Deze ontwikkeling betekent een verbreding van onze kennis, een betere geografische spreiding en meer ervaren onderzoekers. Met deze uitbreiding van de capaciteit van BIESBOER wordt ruimte gemaakt voor automatisering en vernieuwing. Ik ga een deel van mijn leidinggevende taken aan Yrjo overdragen, zodat ik meer ruimte krijg om onderzoek te doen en onze jongere collega’s te begeleiden, Samen zullen we ons bedrijf klaar gaan stomen voor de toekomst, zodat we onszelf kunnen blijven onderscheiden in de markt.”


 

Door Cindy van der Helm en Rosalie de Groot
Geplaatst op 01-09-2023

Volgende >


Share on: