Sandra Nooyen start eigen kantoor ‘Het Huis van Verzekeringen’

In de wereld van verzekeringen is er een nieuwe speler verschenen. Sandra Nooyen, een ervaren professional in de verzekeringsindustrie, heeft haar eigen assurantiekantoor opgericht onder de naam 'Het Huis van Verzekeringen'. Met een jarenlange ervaring in de branche is Sandra Nooyen vastberaden om haar stempel te drukken met een innovatieve benadering van verzekeringen, gericht op woningen in het hogere segment in zowel Nederland als in het buitenland, evenals op omvangrijke vastgoedportefeuilles in Nederland.


Sandra Nooyen heeft gedurende haar carrière een gestage groei doorgemaakt. Haar professionele reis begon bij Duidelijke Verzekeringen, waar ze meer dan vier jaar als Accountmanager werkte. Deze periode voorzag haar van een solide basis in de verzekeringswereld en legde de basis voor haar toekomstige successen. Na haar tijd bij Duidelijke Verzekeringen verhuisde ze naar Meijers, waar ze gedurende meer dan 3 jaar haar vaardigheden als Accountmanager Buitendienst aanscherpe.
 
De volgende stap bracht haar naar Kröller Boom, waar ze zich toespitste op corporate risico's en human capital als Accountmanager Corporate Risk & Human Capital. Deze ervaring verbreedde haar perspectief en gaf haar inzicht in de complexe verzekeringsbehoeften van grote bedrijven en organisaties. Haar meest recente positie was bij Coface, waar ze sinds oktober 2021 werkte als Accountmanager Business Information. Hier ontwikkelde ze haar begrip van zakelijke informatiebehoeften en hoe deze van invloed zijn op verzekeringsoplossingen.
 
Met deze brede ervaring als fundament besloot Sandra Nooyen dat het tijd was om haar eigen pad te bewandelen. Dit leidde tot de oprichting van 'Het Huis van Verzekeringen', een assurantiekantoor dat gespecialiseerd is in het verzekeren van vastgoedportefeuilles en het hogere segment woningen en aanverwante risico’s zoals, exclusieve motorrijtuigen, kunst, antiek, lijfsieraden, horloges en jachten. 
 
Wat 'Het Huis van Verzekeringen' onderscheidt, is Sandra Nooyens toewijding aan persoonlijke service, maatwerkoplossingen en inzicht in de unieke behoeften van haar klanten. Haar uitgebreide achtergrond stelt haar in staat om te anticiperen op risico's en passende verzekeringsdekkingen te bieden die zowel aan de lokale als internationale behoeften voldoen.
 
"Het doel van ‘Het Huis Van Verzekeringen’ is om zich te vestigen in de top van het verzekeringswezen op het gebied van bijzonder bezit en vastgoed. Het groeien is niet het doel, dit moet het logische gevolg zijn van de hoogwaardige service, kennis en schadeafwikkeling. Want daar zijn in de verzekeringen echt nog stappen in te maken" aldus Sandra Nooyen.
Geplaatst op 25-08-2023

< VorigeVolgende >


Share on: