Context aan Zee: Samenvoeging, Jubilea en Traditie

In een continu veranderende wereld behouden enkele tradities hun waarde. Zo ook het jaarlijkse 'RVJ aan Zee', wat dit jaar door de samenvoeging met Context wordt omgedoopt naar 'Context aan Zee'.

Bijzondere mijlpaal
Dit jaar markeert een bijzondere mijlpaal, aangezien het evenement zowel het 15-jarig bestaan van Context B.V. als het 65-jarige jubileum van RVJ viert en het samengaan van de twee bedrijven. Partners Lindesk en Interlloyd nemen ook deel aan dit event.

Op dinsdag 12 september 2023, vanaf 17.00 uur, vindt dit samenkomen plaats bij Strandpaviljoen "De Zeemeeuw" in Noordwijk. Temidden van de serene zee, het zachte zand en de ondergaande zon zullen opdrachtgevers, relaties, vakgenoten en partners samenkomen voor een gezellige avond met goed eten, drinken en muziek.


"Context aan Zee" weerspiegelt niet alleen de succesvolle samenvoeging van de bedrijven, maar ook de voortdurende waarde van traditie in een snel veranderende omgeving. Deze gelegenheid biedt niet alleen de kans om contacten te vernieuwen, maar ook om te reflecteren op de reis tot nu toe en de belofte van een gedeelde toekomst. De samensmelting van ervaring en innovatie vormt de kern van dit evenement, terwijl we samen toasten op de prestaties van gisteren en de kansen van morgen.

Geplaatst op 11-08-2023

< VorigeVolgende >


Share on: