Jeanet van Antwerpen nieuwe juryvoorzitter Duurzame Ontwikkeling

Na de succesvolle herintroductie in 2022 is de inschrijvingstermijn voor het Adfiz Prestatie Onderzoek 2024 geopend. Initiatieven die bijdragen aan een sterke en toekomstbestendige branche kunnen weer worden aangemeld in de categorieën duurzame ontwikkeling, ketenefficiency, klantbelang en verzekerbaarheid. Nieuw jurylid Jeanet van Antwerpen van de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur, zit de vakjury Duurzame Ontwikkeling voor.

Goede initiatieven een podium geven is niet alleen belangrijk voor de zichtbaarheid binnen de sector, maar ook om daarbuiten te laten zien hoe de financiële sector zich continu inzet voor een veiligere, betere en duurzamere maatschappij. Iedere categorie kent een eigen vakjury, onder leiding van een onafhankelijke juryvoorzitter, die de ingediende verbeterinitiatieven en -projecten zal beoordelen.

Nieuw jurylid is Jeanet van Antwerpen van de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur, zij zit de vakjury Duurzame Ontwikkeling voor. De overige juryvoorzitters zijn opnieuw Arjan Vliegenthart (Nibud), Wim Henk Steenpoorte (SIVI) en Jurjen Burghgraef (Burghgraef van Tiel)

De winnaars van het Adfiz Prestatie Onderzoek 2024 worden bekendgemaakt tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst in januari 2024. Met de nieuwe prijs beoogt Adfiz om de innovatieve kracht en betrokkenheid van de financiële sector een nóg grotere zichtbaarheid te geven. Iedereen kan projecten en initiatieven tippen via de site van Adfiz. Aanbieders kunnen, al dan niet naar aanleiding van een tip, hun project daadwerkelijk aanmelden door aanvullende informatie te verstrekken.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op adfiz.nl/prestatieonderzoek.

Geplaatst op 06-07-2023

< VorigeVolgende >


Share on: