​Fabian Rupprecht verlaat NN Group

NN Group maakt vandaag bekend dat Fabian Rupprecht per 30 juni 2023 terugtreedt als lid van de Raad van Bestuur van NN Group en Chief Executive Officer van International Insurance. Fabian zal per 1 oktober 2023 als Chief Executive Officer in dienst treden bij de Zwitserse verzekeraar Helvetia Group.

Fabian Rupprecht trad in augustus 2018 in dienst bij NN Group als CEO International Insurance van NN Group en lid van de Raad van Bestuur. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de internationale verzekeringsactiviteiten van NN in Europa en Japan.
 
David Knibbe, CEO van NN Group: 'Fabian heeft de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van ons bedrijf. Onder zijn leiding hebben we onze beschermingsactiviteiten verder ontwikkeld en onze digitale transformatie versneld, wat heeft geleid tot een aanzienlijke groei en een verbeterde klantbetrokkenheid binnen onze internationale activiteiten. Namens de Raad van Bestuur wil ik Fabian bedanken voor zijn inzet voor NN. Wij wensen hem het allerbeste in zijn nieuwe functie.
 
Fabian Rupprecht, CEO International Insurance van NN Group: 'Het was een groot genoegen om deel uit te maken van NN Group en samen te werken met zoveel gepassioneerde en toegewijde teams. Ik wil mijn collega's in de Management Board en alle collega's binnen de International business units bedanken voor de samenwerking door de jaren heen. Ik wens NN veel succes in de toekomst.'

Verdere mededelingen over de opvolging van Fabian zullen te zijner tijd worden gedaan.
Geplaatst op 20-04-2023

< VorigeVolgende >


Share on: