Nadine Wens-Werkhoven particulier onderzoeker bij Sedgwick

Nadine Wens-Werkhoven is per 1 april gestart als particulier onderzoeker bij Sedgwick. Met haar ruime ervaring als investigator specialist en digitaal forensisch onderzoeker is ze een waardevolle toevoeging aan het team van Sedgwick.

Nadine is sinds 2015 werkzaam als particulier onderzoeker. Na afronding van haar studie HBO forensisch onderzoek heeft Nadine uitgebreide praktijkervaring opgedaan als investigator specialist en digitaal forensisch onderzoeker. Daarmee kent Nadine de dynamiek van particulier en strafrechtelijke onderzoeken.

De verschillende onderdelen binnen de diverse onderzoeken kent Nadine daarmee als geen ander: onderzoek op locatie, dossiervorming, interviews, dataonderzoek tot zitting bij de rechtbank. 
 
Nadine heeft 4 jaar als digitaal forensisch onderzoeker gewerkt bij een cybersecurity bedrijf en 3 jaar als analist bedrijfsrecherche. Hierbij voerde Nadine onder andere OSINT onderzoeken en profielonderzoeken uit, maar deed ze ook camerabeelden analyses, gaf ze awareness trainingen en nam ze interviews af.

Van alle voornoemde analyses en onderzoeken schreef Nadine rapporten die toegevoegd konden worden aan een onderzoeksdossier. 
Nadine wordt gekenmerkt als doortastend, accuraat, klantgericht en scherp in haar analyses. Door haar relevante werkervaring kan ze klanten ondersteunen bij veel verschillende onderzoeksvragen. “
Geplaatst op 12-04-2023

< VorigeVolgende >


Share on: