Jacquelien Geuzinge directeur particulier en zakelijk bij Vrieling

Per 1 mei 2023 start Jacquelien Geuzinge als directeur particulier en zakelijk bij Vrieling Adviesgroep. Jacquelien kijkt ernaar uit om haar rol bij Vrieling vorm te geven en noemt samenwerken met collega’s de sleutel tot succes.

Jacquelien Geuzinge heeft eerder gewerkt bij de Rabobank, KPN en kwam vervolgens terecht bij TVM. Bij TVM werkte zij 18 jaar lang in verschillende rollen als manager en directeur aan thema’s die perfect aansluiten in de functie van directeur. "Ik heb ruime ervaring op het gebied van verzekeringen, zorg en inkomen, klantenbeheer en de ondernemersdesk. Ik ken het vak en de klanten."

Samenwerken
Als directeur particulier en zakelijk bij Vrieling is Jacquelien verantwoordelijk voor alle bedrijven van Vrieling in de zakelijke en particuliere markt. Het gaat onder meer om verzekeringen, pensioenen, arbodienstverlening, verzuim en hypotheken. Hierbij is samenwerken de sleutel tot succes.

Jacquelien: "In mijn functie als directeur vind ik de sociale kant onmisbaar. Samen met de collega’s in het zakelijke en particuliere domein wil ik de strategie op de werkvloer laten leven en doorvertalen naar de klant. De kennis zit bij de mensen op de afdeling en ik zorg ervoor dat we samenwerken aan de toekomst met de juiste mensen op de juiste plek."

Bewust gekozen voor familiebedrijf
Werken bij Vrieling was een bewuste keuze. Jacquelien: "Vrieling is een organisatie waar de lijnen kort zijn en mensen elkaar persoonlijk kennen. Mijn doel is de marktdomeinen die ik aanstuur rendabel te houden en te werken met betrokken collega’s voor enthousiaste klanten. Ik ken Vrieling vanuit mijn werkzame leven en ervaar sterk het familiaire gevoel. Je staat voor elkaar klaar en doet het samen. In alle gesprekken kon ik mijzelf zijn en toen wist ik: dit is een match."
 
Geplaatst op 24-04-2023

< VorigeVolgende >


Share on: