De 8e Insurancecycletour start op vrijdag 2 juni in Ede

De Insurance Cycle Tour is een prachtig en volledig verzorgd wielerevent voor en door collega’s in de verzekeringswereld. Na een record aantal deelnemers in 2022 en uitzonderlijk goede reviews van de deelnemers doen ze er in 2023 een schepje bovenop.

Er zijn weer prachtige routes uitgezet voor wielertoeristen, mountainbikes, gravelfietsen en de toerfietsen (met of zonder trapondersteuning). Klimmen, in de bossen of gewoon toeren. Voor ieder niveau is er een mooie route uitgestippeld.

Dit jaar zijn er routes van 55, 104 en 132 km (1.000 hoogtemeters!) voor op de racefiets, gravel 77 km en de MTB 45 km. Voor de gewone fietser is er een route van 35 km uitgezet. Doelstelling is om een heerlijk ontspannen dag te hebben, waarin vakgenoten elkaar ontmoeten. Maar vooral wordt er gefietst om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting 'Het vergeten kind'.  

De routes gaan door een van de mooiste fietsgebieden van Nederland; de Zuid Veluwe. De start en finish bevindt zich in Ede. De dag is volledig verzorgd. Na afloop is er een uitgebreid buffet met verschillende foodtrucks. Iedere deelnemer ontvangt een  een prachtig wielershirt dat inmiddels een collectorsitem is geworden. Hoe cool is dat! 

Het volledige inschrijfgeld gaat naar het goede doel. We hebben een absoluut 'antistrijkstokbeleid'.
Dit jaar fietsen we voor 'Het Vergeten Kind'. Wacht niet en schrijf je direct in www.insurancecycletour.eu/inschrijven.

De tocht is mede mogelijk gemaakt door de bijdragen van hoofdsponsors Aegon en ARAG en de initiatiefnemers Ard Korevaar Personenschade en Totaalsupport.

Zilveren partners: ì-letsel, DBC re-integratie, DEKRA en R.P. van Dijk/Crawford, ADEE, MS Amlin
Vrienden: Letselimpact

Goede doel 2023
 Opbrengst Insurance Cycle Tour gaat naar stichting 'Het Vergeten Kind'
“Om onze missie te realiseren en kwetsbare kinderen nu, maar ook structureel te helpen, ontwikkelt Het Vergeten Kind impactvolle programma's die bijdragen aan het welzijn van deze kinderen. Wij organiseren kinderactiviteiten die een directe positieve invloed hebben op het leven van kwetsbare kinderen.” 
 
Geplaatst op 12-04-2023

< VorigeVolgende >


Share on: