Ton de Ruyter operationeel manager bij Freemont

Op 1 maart 2023 is Ton de Ruyter begonnen aan een nieuwe uitdaging als operationeel manager bij Freemont Onderzoek en Binnenmilieu advies.

Ton begon zijn loopbaan bij Dolmans Calamiteiten Diensten BV als junior projectleider in de calamiteiten en heeft zich gedurende zijn carrière ontwikkeld tot senior projectleider waarbij hij de laatste jaren verantwoordelijk was voor de afdeling ventilatie techniek. Na bijna 29 jaar te hebben gewerkt bij Dolmans ontstond behoefte aan een nieuwe omgeving waar hij zijn ervaring en vaardigheden kon inzetten om nieuwe projecten aan te pakken en nieuwe relaties op te bouwen. Bij Freemont Onderzoek en Binnenmilieu Advies vond Ton de uitdaging die hij zocht. 

Het team van Freemont richt zich op het uitvoeren van roetschade- en binnenklimaat onderzoeken en is met deze specialismen al jarenlang een ervaren, deskundige en onafhankelijke partij voor o.a. reconditioneringsbedrijven, (contra) schade-experts, woningstichtingen, scholen, ziekenhuizen, bedrijven en  particulieren. Met Ton’s ruime kennis en ervaring in de brandschadewereld vormt hij een waardevolle aanvulling binnen Freemont en zal hij medeverantwoordelijk zijn voor het continueren, leiden en uitbreiden van de diverse onderzoeksdiensten op het kwalitatief hoge niveau zoals de opdrachtgevers van Freemont gewend zijn.
 
Ton kijkt met een prettig gevoel terug op de tijd bij Dolmans en de kansen die hij heeft gekregen om zijn carrière op te bouwen en kijkt erg uit naar de volgende fase van zijn professionele leven en de uitdagingen en kansen die daarbij horen.

Geplaatst op 07-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: