Jacqueline Krijgsman, directeur en partner Meijers Credit overleden

Jacqueline Krijgsman is op 23 maart 2023 op 54 jarige leeftijd overleden. De afgelopen weken is duidelijk geworden dat zij ongeneeslijk ziek was. De collega’s van Meijers en Meijers Credit zijn intens verdrietig door haar vroegtijdige overlijden.

Samen met Jacqueline Krijgsman is Meijers 15 jaar geleden Meijers Credit gestart, een makelaar in kredietverzekeringen. Inmiddels is het bedrijf onder haar leiding uitgegroeid tot een belangrijke nichespeler. Guido Verheijden, directeur Global & Specialty Risks en partner in Meijers Assurantiën, geeft momenteel tijdelijk leiding aan het team van Meijers Credit. Het is de uitdrukkelijke wens van Jacqueline om Meijers Credit voort te zetten en verder uit te bouwen. Dat zal Meijers doen om haar legacy voort te zetten.

Daniel de Swaan (CEO) betuigt namens alle collega’s zijn steun. “Het is een reuze klap geweest, voor haar, haar familie en voor ons allemaal. Jacqueline is zeer geliefd bij collega’s, verzekeraars en relaties. Haar lot stemt ons intens triest. Wij bewonderen voor altijd haar enthousiasme, haar ondernemerschap, haar doorzettingsvermogen en haar vakkennis.”

Meijers wenst alle betrokkenen veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Geplaatst op 24-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: