Dubbeldam Schadeherstel opent vestiging in Maasdijk

Vanaf 13 maart opent Dubbeldam Schadeherstel zijn vestiging in Maasdijk, het bedrijf is ingericht op het herstellen van schade aan zwaar vervoer.

Het Westland heeft veel te maken met transport. Wanneer het vervoer hiervoor schade oploopt kunnen ze terecht bij Dubbeldam. Voor trailerschade en vrachtwagen schadeherstel is specifieke expertise nodig vanwege de omvang van voertuigen en de complexiteit van de systemen. 

Dubbeldam heeft als schadebedrijf veel ervaring en kennis op dit gebied. Het team van ervaren en gecertificeerde professionals is uitgerust met de nieuwe technologieën en gereedschappen om elk type schade snel en efficiënt te herstellen. 

Dubbeldam is al meer dan 50 jaar actief in de schadeherstelbranche. Om succesvol te blijven, heeft de groep continu aandacht voor innovatie. Zo heeft Dubbeldam zich onlangs gecertificeerd voor schadeherstel van zwaar vervoer op waterstof. 

"Wij begrijpen hoe belangrijk het is voor onze klanten om snel weer de weg op te kunnen. Daarom bieden wij een snelle en betrouwbare service. Ons schadeherstelbedrijf staat voor kwaliteit, klantenservice en vakmanschap."

Geplaatst op 10-03-2023

< Vorige


Share on: