Crown Security Service verhuist naar een energieneutraal en duurzaam gebouw

Crown Security Service, een beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het bewaken van door incidenten getroffen objecten, heeft zijn hoofdkantoor verhuisd naar een energieneutraal en duurzaam gebouwd pand in Hendrik-Ido-Ambacht. Het nieuwe gebouw biedt niet alleen voldoende opslagruimte voor het materieel, maar heeft ook een operationeel en een opleidingscentrum.

Het bedrijf dat inmiddels vestigingen door het hele land heeft, kan nu overal snel de beveiliging opzetten die nodig is om erger van de schade na een incident te voorkomen. Tot voor kort was het hoofdkantoor gevestigd in Zwijndrecht, maar het pand werd te klein vanwege de groei van het bedrijf. Daarom is ondernemer Sinan Hayir op zoek gegaan naar een modernere en duurzamere huisvesting en vond deze op het nieuwe bedrijventerrein Ambachtsezoom in Hendrik-Ido-Ambacht.
 
Ambachtsezoom
Ambachtsezoom is een circulair bedrijvenpark dat is ontwikkeld volgens de Cradle to Cradle-principes. Alle materialen die gebruikt worden voor gebouwen, straten en omgeving zijn 100 procent recyclebaar. Met acht circulaire doelen wordt meer biodiversiteit gecreëerd, de water- en luchtkwaliteit verbeterd en bijgedragen aan de vermindering van CO2-uitstoot.
 
Hayir is trots op het nieuwe hoofdkantoor en geeft aan dat een groter bedrijfspand hard nodig was om het bedrijf te laten groeien. Steeds meer verzekeraars weten Crown Security Service te vinden wanneer een beschadigd gebouw tijdelijk bewaakt moet worden.  Het bedrijf ontplooit daarnaast ook steeds meer andere beveiligingsactiviteiten

Daarnaast geeft het beleid van het bedrijf veel prioriteit aan duurzaamheid, wat de keuze voor Ambachtsezoom verklaart. Het pand heeft geen gasaansluiting en verbruikt nagenoeg geen elektriciteit dankzij de 30 zonnepanelen op het dak.
 
Door de personeelsschaarste werkt het bedrijf steeds vaker met behulp van techniek, zoals mobiele cameramasten. Ook bij grote terreinen worden die ingezet. Crown kan eventueel zelf het beheer verzorgen, vanuit een mobiele toezichtcentrale. Voor deze centrales en de cameramasten was extra opslagruimte nodig en ook daarin voorziet het nieuwe pand.
 
Al met al heeft Crown Security Service een stap gezet naar een duurzamere en toekomstbestendige huisvesting, die past bij het beleid van het bedrijf en de ontwikkelingen in de markt.
Geplaatst op 17-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: