Edwin van der Lee projectleider bij Herstelpartner

Herstelpartner, een allround calamiteiten- en schadeherstelbedrijf, heeft zijn team in januari versterkt met de toevoeging van projectleider Edwin van der Lee. Edwin heeft meer dan tien jaar ervaring in de bouw, samen met een breed scala aan bouwkundige kennis.

Dankzij zijn uitgebreide kennis en ervaring is Edwin van grote waarde voor Herstelpartner. Zijn kennis zal zowel nuttig zijn in het werk bij Herstelpartner als ook gedeeld worden met het team.

Herstelpartner staat altijd paraat om op te treden bij alle soorten schades of onderhoudsvraagstukken in en rond huizen of bedrijfspanden. Meldingen worden snel opgevolgd en zorgen ervoor dat de juiste partner en specialist ter plaatse is om het probleem te stabiliseren. Na stabilisatie zullen ze, in overleg met de klant, ook zorgdragen voor het herstel van de schade.

Met Edwin van der Lee als nieuwe projectleider is Herstelpartner nog beter uitgerust om haar klanten te helpen bij noodgevallen en om hun schades snel en efficiënt te herstellen.
Geplaatst op 03-02-2023

< VorigeVolgende >


Share on: