David Knibbe wordt herbenoemd als CEO van NN Group

​NN Group maakt vandaag bekend dat de Raad van Commissarissen van NN Group voornemens is David Knibbe te herbenoemen als lid van de Raad van Bestuur van NN Group en hem opnieuw aan te wijzen als Chief Executive Officer (CEO) en voorzitter van de Raad van Bestuur voor een termijn van vier jaar.

De huidige benoemingstermijn van David Knibbe eindigt na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering (AVA) van NN Group op 2 juni 2023. De herbenoeming zal ingaan na kennisgeving aan de algemene vergadering tijdens de AVA.

David Knibbe, verantwoordelijk voor de strategie, prestaties en dagelijkse activiteiten van NN Group, is per 1 oktober 2019 benoemd tot lid en voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO van NN Group.

David Cole, voorzitter van de Raad van Commissarissen van NN Group: "We zijn verheugd om David te herbenoemen voor een nieuwe termijn. Onder zijn leiding heeft NN Group goede vooruitgang geboekt bij de uitvoering van haar strategie en tegelijkertijd sterke commerciële en financiële prestaties gerapporteerd. Dit heeft een solide basis gelegd voor groei op lange termijn en duurzame waardecreatie voor alle belanghebbenden."
Geplaatst op 16-02-2023

< VorigeVolgende >


Share on: