Alles over het verzekeringsrecht bij OSR juridische opleidingen

Ben jij beginnend juridisch professional op het terrein van aansprakelijkheid en verzekering? Behandel je verzekeringskwesties of moet je je af en toe over een verzekeringspolis buigen? Kennis van het verzekeringsrecht en polisrecht is van groot belang. Deze vind je in de tweedaagse basiscursus verzekeringsrecht bij OSR juridische opleidingen.

Basiscursus verzekeringsrecht
Tijdens de Basiscursus verzekeringsrecht van OSR juridische opleidingen worden de belangrijkste materiële aandachtspunten besproken aan de hand van titel 7:17 BW (Verzekering). Ook wordt het polisrecht uitgebreid besproken. Het gaat er bij verzekeringskwesties immers om of een voorval is gedekt door een polis. Hoe komen verzekeringen tot stand? Hoe moeten polisvoorwaarden worden uitgelegd? Welke schade is er onder een polis gedekt? Deze vragen komen allemaal aan de orde. Tot slot doe je kennis op van de verplichtingen bij verwezenlijking van schade.  

Na afloop van de cursus beschik je over de basiskennis om een verzekeringszaak namens een verzekeraar of verzekerde te behandelen. 

Docenten
De cursus wordt verzorgd door vier docenten die gespecialiseerd zijn in het verzekeringsrecht en/of letselschade: Cursusdagen
De cursus bestaat uit twee lesdagen op locatie. In 2023 organiseert OSR deze cursus op 28 maart en 11 april en dit najaar op 10 en 30 november.

De cursus in het voorjaar vindt plaats bij DS51 in Utrecht, op de Daalsesingel. Dit is een van de nieuwe locaties waar OSR vanaf 2023 cursussen organiseert. Een fijne locatie, die past bij de kernwaarden van het opleidingsinstituut. De locatie ligt op loopafstand van het centraal station en docenten en cursisten worden op een goede manier ondersteund door de medewerkers van DS51.

Meer informatie of inschrijven
Deelnemers kunnen zich inschrijven op de website van OSR juridische opleidingen!
Geplaatst op 13-02-2023

< VorigeVolgende >


Share on: