Adfiz webinar over Werkprogramma Duurzame Ontwikkeling

Op de Nieuwjaarsbijeenkomst is de aftrap gegeven voor het Adfiz Werkprogramma Duurzame Ontwikkeling. Donderdag 16 februari organiseert Adfiz een webinar waarin je uitgebreid wordt geïnformeerd over de inhoud van het programma zodat je weet hoe Adfiz je de komende jaren gaat ondersteunen.

Totstandkoming werkprogramma
In 2022 heeft Adfiz samen met de HAN University of Applied Science onderzoek gedaan naar de potentie van duurzaam financieel advies. Daaruit blijkt dat financieel adviseurs duurzaam financieel advies belangrijk vinden en het onderwerp in meer dan de helft van de klantgesprekken al aan bod laten komen.

In het onderzoek is ook gevraagd welke ondersteuning adviseurs van Adfiz verwachten. Met de uitkomsten is de commissie Duurzame Ontwikkeling in 2022 aan de slag gegaan om het Adfiz Werkprogramma Duurzame Ontwikkeling vorm te geven.


Meer informatie over dit werkprogramma en over de reeds beschikbare ondersteuning kun je vinden in het nieuwe kennisportaal Duurzame Ontwikkeling.

Webinar
In het webinar wordt er concreter ingegaan op de extra hulp en tools die in het kader van het werkprogramma ontwikkeld worden.

Aanmelden kan HIER

Geplaatst op 06-02-2023

< VorigeVolgende >


Share on: