Hanselman Groep wordt SOCOTEC

Sinds 1 augustus 2021 is de Hanselman Groep onderdeel van SOCOTEC. Vanaf het tweede kwartaal 2023 gaat het bedrijf nu ook verder onder de naam SOCOTEC.

Het Franse Ingenieursbureau is met ruim 10.000 medewerkers in 26 landen gericht op o.a. technisch advies, risk-management, project- en gebouwveiligheid door Testen, Inspecteren en Certificeren (TIC). 
 
SOCOTEC is een internationaal bedrijf
Zowel Hanselman Groep, Inpijn Blokpoel en CAG Groep hebben zich inmiddels aangesloten bij SOCOTEC. Met de diensten van de zusterbedrijven in Nederland en Internationaal kunnen ze de klanten nog beter van dienst zijn. 

In de komende periode worden relaties via de (social) media op de hoogte gehouden met nieuwsupdates over het dienstenpakket van SOCOTEC en de voortgang van het rebranding-proces. 

Er wordt bewust voor gekozen om de naam Hanselman Groep voorlopig aan de nieuwe naam verbonden te laten. Zo blijft de huidige naam, naast het nieuwe SOCOTEC logo voorlopig nog te zien in de verschillende communicatie, zoals correspondentie, offertes, social media en op de bedrijfsauto’s en werkkleding. Dit geldt ook voor de telefoonnummers en kantoorlocaties deze blijven ongewijzigd.
 
 
 
Geplaatst op 27-01-2023

Volgende >


Share on: