Directie Q2-Schadeherstel & Calamiteiten breidt uit met Stefan van Zoggel

Met ingang van 1 februari 2023 zal NIVRE Register-Expert Stefan van Zoggel als algemeen directeur toetreden tot de directie van Q²-Schadeherstel & Calamiteiten. Stefan is mede-eigenaar en zal samen met algemeen directeur Mark Valentijn het bedrijf leiden. Stefan is momenteel nog werkzaam als bouwkundig schade-expert bij Hommeles Expertise.

De directie van Q²-Schadeherstel & Calamiteiten. Links Stefan van Zoggel, rechts Mark Valentijn (fotobewerking SCHADE magazine)

Stefan: “Bouwkunde werd mij met de paplepel ingegoten door mijn opa. Hij was een timmerman/bouwmeester die naast ons woonde. Mijn oom werkte in de bouw als vakkundige allrounder. Vaak hielp ik mee en ik werkte al op jonge leeftijd bij het bouwbedrijf in mijn woonplaats Berlicum. Kennis over fundaties deed ik op bij een wegenbouwbedrijf. Na afronding van mijn bouwkundige opleidingen bouwfysica, bouwtechniek en bouweconomie behaalde ik de titel bouwkundig ingenieur en werkte ik als tekenaar, werkvoorbereider, calculator, maakte bouwbesluitberekeningen en werkte circa 450 projecten uit als ondernemer.”


Mark: “Q²-Schadeherstel & Calamiteiten maakte in de afgelopen jaren naam door iedere schade vakkundig te herstellen. Met de komst van Stefan van Zoggel is een grote wens van mij in vervulling gegaan. Stefan zal zich bezig gaan houden met het opnemen van schades, het uitwerken van de calculaties en hersteloffertes, de werkvoorbereiding, de acquisitie, het contact met opdrachtgevers en het aansturen van het personeel. En daarnaast wat er nog meer op ons pad komt. Stefan en ik hebben ieder 50% van de aandelen in handen en delen als algemeen directeuren de taken. Met Stefan en de rest van het team gaan we een mooie toekomst tegemoet en gaan wij Q²-Schadeherstel & Calamiteiten BV nog beter op de kaart zetten en uitbreiden.”

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 24-01-2023

< VorigeVolgende >


Share on: