Lunch & Learn georganiseerd door DUPI in Kopenhagen

Tijden de FERMA in Kopenhagen heeft DUPI Underwriting Agencies een Lunch & Learn georganiseerd voor ruim 120 klanten en partners.

De ruim 120 klanten en partners werden ontvangen in restaurant Salon in Kopenhagen. Restaurant Salon zijn de onderburen van kantoor DUPI Underwriting Agencies Nordics. Bij het event waren ook de Franse collega’s van DUPI aanwezig en de delegatie van de Young Insurance.
 
Professor Rob de Wijk, oprichter van het Haags Centrum voor Strategische Studies (HCSS), was overgevlogen vanuit Nederland en heeft een inspirerende keynote gehouden over hoe de huidige geopolitieke situatie invloed heeft op handelsstromen. Natuurlijk was er ook aandacht voor Rusland en Oekraïne (en bijvoorbeeld de invloed daarvan op de levering van graan), maar ook voor de situatie tussen China en Taiwan. Het leerde de aanwezigen om goed te kijken naar waar de zaken liggen die wij verzekeren. 
 
DUPI kijkt terug op een zeer geslaagde middag.
 
Haags Centrum voor Strategische Studies
Het Haags Centrum voor Strategische Studies (HCSS) wil zijn klanten (overheden, internationale instellingen en industrieën) strategische ondersteuning en advies bieden bij het nemen van beslissingen op het gebied van internationale en nationale defensie en veiligheid. HCSS fungeert als strategische partner door onderzoek en analyse uit te voeren en beleidsalternatieven te ontwikkelen. HCSS biedt een unieke aanpak in de combinatie van contextuele analyse ondersteund door kwalitatieve en kwantitatieve methodologieën. HCSS voert strategisch onderzoek en analyses uit op het gebied van internationale vrede en veiligheid, geopolitieke ontwikkelingen en wereldwijde trends, conflictbeheersing, defensietransformatie en terrorisme. Onze partners zijn politieke en militaire besluitvormers in Nederland en Europa en internationale en regionale organisaties.   Medewerkers van het HCSS zijn beschikbaar voor commentaar in de media op nationale en internationale ontwikkelingen en voor het toelichten van onderzoek. Naast specifieke gebiedsexpertise hebben de HCSS-medewerkers ruime ervaring met het vertalen van analyses naar concrete beleidsoplossingen. Een aantal van onze medewerkers heeft ook brede operationele ervaring. HCSS heeft een groot netwerk van aangesloten experts die deelnemen aan onderzoeksprojecten en programma's. 
Geplaatst op 14-10-2022

< VorigeVolgende >


Share on: